100% се отнася и за мен. Аз сеа си нося 1см брада, може да е дълга за някой ама като усетя, че е мноо гъста или я резвам и почвам пак да си растя бавничко или я оформям някакъв шантав начин на ивички или некви такива бръснарски експериментиRichard B. Riddick написа:мен на 2 пъти ме питаха в Арена дали имам 16 да гледам некви филми дето бяха с ограничение![]()
![]()
От както си пуснах брада ,нямам подобни въпроси...Еми какво да се прави младолик съм![]()
Харесвате ли мъже с бради :)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Joyride
- Пишеща машина
не .. на много малко момчета/мъже им отива набола брада, но НАБОЛА. останалото не подлежи на коментар. някои наистина изглеждат по-зрели и е ОК, но ако е някаква пършива ..е ужас. без брада, гладичко = екстра
П.П - едно от най-готините момчета, които познавам, е неотразим с набола брада, а без нея изглежда по-детински.. но пак си е неотразим
П.П - едно от най-готините момчета, които познавам, е неотразим с набола брада, а без нея изглежда по-детински.. но пак си е неотразим
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Joyride
- Пишеща машина
Crematory написа:kristina написа:само дето наболата брада има мн пагубен ефект върху кожата на приятелките![]()
айде, айде...мен пък ме възбужда, ако си прокара брадичката по врата, раменете,гърба...зависи от кожата
имам преки наблюдения и мога да кажа ,че на едно 80-90% от жените не им понася мъжка брада- стават на пъпки, раздразнена кожа и тн. щом твоята не е, значи си уцелила 6-цата от тотото
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
що бе, на мен нищо ми няма... говорим все пак за от време на време, не перманентно да пропуска бръсненето... даже е готино понякога, едно такова, гъделичкащоJoyride написа:Crematory написа:kristina написа:само дето наболата брада има мн пагубен ефект върху кожата на приятелките![]()
айде, айде...мен пък ме възбужда, ако си прокара брадичката по врата, раменете,гърба...зависи от кожата
имам преки наблюдения и мога да кажа ,че на едно 80-90% от жените не им понася мъжка брада- стават на пъпки, раздразнена кожа и тн. щом твоята не е, значи си уцелила 6-цата от тотото![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!