Стопански Факултет - изборни специалности ???

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Стопански Факултет - изборни специалности ???

Мнение от Lo_Ridah »

Може ли някой да обясни накратко за какво става дума във всеки един от от 4-те изборни предмета за 1вия семестър:
1. Политика и политически институции
2. Философска антропология
3. Реторика
4. Бизнес Етика
Благодаря предварително :)
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Този въпрос е вече обсъждан: на 13 страница в Стопанския факултет! Ще бъде хубаво обаче, ако пуснем една малка анкета за това кой коя специалност ще учи! :lol:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

ако някой ме светне и какво по- точно се учи по всяки 1 от тях ще ми е по- лесно да избера... представата ми е мн обща и едва ли правилна..
Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

plamma написа:Този въпрос е вече обсъждан: на 13 страница в Стопанския факултет! Ще бъде хубаво обаче, ако пуснем една малка анкета за това кой коя специалност ще учи! :lol:
Обсъден е малко силно казано-само за антропологията има по-читаво инфо :wink: За другите-никъде нищо :)
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Стопански Факултет - изборни специалности ???

Мнение от Trysth »

Друго не ти трябва. Хващаш антропологията. Хем е супер интересно, хем професора е много голям пич, хем се минава супер лесно.
Аватар
лудата вещица
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от лудата вещица »

Ми всъщност нашият преподавател беше смотаняк и курсът беше абсолютно безполезен. Надявам се тазгодишните изборни да са по-добри от миналогодишните, но като цяло май човек не трябва да се подлъгва по хубавите имена на специалностите, но повечето преподаватели са ... не съвсем съвестни...
The spirit of malevolence survives the practical exertion of it. We learn to curb our will and keep our overt actions within the bounds of humanity, long before we can subdue our sentiments and imaginations to the same mild tone.
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Я малко да живне тая тема. Че и аз съм 1ви курс и трябва да избирам сега! :lol: Някой батко или как ако може да помогне с инфо или съвет, ще е супер! Понеже и аз съм чувала мнения само за философската антропология, все хубави. :) Наемам се и лично да разбера каквото мога по въпроса и да пост-на. :salute:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
elinko
В началото бе словото
Курс: втори

Re: Преподаватели и изпити

Мнение от elinko »

Здравейте, аз съм първи курс икономика с френски език и също искам да ви питам за тези изборни предмети :) При нас те са философска антропология, бизнес етика, политика и институции, въведение в счетоводството и реторика :!: Нали се сещате, че тези неща нищо не ми говорят :lol: Бихте ли обяснили с по няколко думи за всеки от тези предмети какво точно се учи, как са преподавателите и изобщо кой предмет си заслужава да се запише, а също как става и записването... с някакви молби предполагам...Доколкото разбрах на изборните имаме само текущи оценки, а не изпит на края на семестъра, но може би вие ще ме поправите... :)
Икономика с френски език - 2 курс
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

elinko http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =78&t=3932
иначе при нас (мин. год.) нямаше бизнес етика и въведение в счетоводството, но ако имаше, щях да запиша (най- добре и най- интересни ми звучат). Иначе си имате изпит накрая и оценка по предмета, който сте записали. А записването ще разберете как става на 1вата лекция по дадения предмет, ще ви обяснят.

Studentkata как мина изпита??? Голям зор, а? 5 часа виснене за устен- скапващо! Ти от последните ли беше към 5-6 часа, защото останахме с 1 групичка момичета от вашата група :)
Тази сесия беше супер зор :( добре, че най- накрая се свърши!

Колкото до изпитите 2рия сем., ти да не броиш всичките избирателни?? А и сме с различни програми де :lol:
Последно промяна от Dita на 16 Фев 2008, 19:55, променено общо 1 път.
Аватар
elinko
В началото бе словото

Мнение от elinko »

Дита мерси за експресния и изчерпателен отговор :) Сега ще прегледам линка, който си дала и се надявам да избера най-полезния ми предмет. Мерси отново :P
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Моля :)
Моят съвет е да идеш на всяка лекция 1вата седмица, да видиш за какво става дума и да си избереш :D

А какъв, по дяволите, е тоя избираем предмет "Екология и опазване на околната среда" :shock: Да не сме основно училище ...
Аватар
elinko
В началото бе словото

Мнение от elinko »

Дам и аз така мисля да направя.....за антропологията пишеше, че е интересна, но това, че е интересна на някой, не значи че и при мен ще е така :) но все пак получих някаква представа. Май наистина ще си ходя на лекцийки цялата седмица, за да видя кое как....Като най-интересно ми звучи въведение в счетоводството, но май там ще ни разкажат играта....пък и ще е на френски.... :roll:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Аз ходих на философска антропология, но само защото беше най- лесния предмет (изпита беше смешен..). Иначе мнение за нея няма да давам, защото въобще не си падам по философията :D
Аватар
elinko
В началото бе словото

Мнение от elinko »

И на мен философиите не ми допадат, никой от тия предмети не ми харесва, ама ще трябва да избера един :D Иначе в нашата група се пусна слух, че изпита по антропологията е наистина смешен и май повечето това ще запишат.
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Такам... за френските групи Въведение в счетоводството е задължително избираем и те не са задължени да избират изборен от българските. Ако решите да изберете и някой от българските, в дипломата се вписва по-високата оценка.

Някой да каже нещо за изборните на 3ти курс? Кое е най-интересно?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”