Как се обличате?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Как се обличате?

Според джоба - Гледам да мина по-евтино, затова пазарувам дрехи от Илиянци и/или магазините за дрехи в квартала. Важното е да са удобни и да се харесвам в тях.
21
31%
Небрежно - Смъкнати панталони, развлечен суетшърт и кецове (ама маркови) - с тях лягам и ставам.
17
25%
Сьекси - Хавайска ризка (може и прилепнала тениска) и бели панталони/розово потниче и къса пола, с които съм неотразим/а за представителите на другия (пък и на своя) пол ...май пропуснах слънчевите цайски
6
9%
Делово (Юпи) - риза, панталон и задължително обувки! При по-официален случай навличам сако и вратовръзка/ пола и сако... и косата винаги прибрана
12
18%
Фенът - Според музиката, която слушам. Дали ше са якета с пирамидки, раздрани на коленете панталони, камуфлаж... фланелката на любимата група е просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
5
7%
Екстравагантно - Шарении, флинтифлюшки, светлоотразители... Трябва да ме виждат отдалече
2
3%
Нудистът - Абе няма значение как... Само чакам да свърши работната седмица и да се завлека на плаж/по поляните и да се освободя от този ненужен товар - дрехите :))
4
6%

Общо гласове: 67

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Заравям си дрехите в земята, чакам половин година, после ги изравям и както са с калта ги обличам...

Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Е вие пък верно много насериозно я взехте тази анкета :roll:
"Няма ми го моя... няма ми го тоя..." - гласувайте за най-близкия до ВАШИЯ СТИЛ и т'ва е. То ясно, че всеки се облича различно според случая.
Аз бутвам едно "според джоба" и толкоз!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Брей, двама нудисти... Я качете някоя снимка, ве :idea:
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

По принцип си ходя с панталон, риза и обувки - почти официално. Свикнах някак си да нося панталони и сега дънките ми убиват. Когато се наложи само добавям вратовръзката и сакото.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дънки,ризки,тениски нищо необичайно...най се кефя да нося потник,джапанки и анцуг с цепка ма рядко ми се отдава възможност :(
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Stark написа:най се кефя да нося потник,джапанки и анцуг с цепка ма рядко ми се отдава възможност :(
О,да, така си мечтая гаджето ми да се облича така! :twisted: Леле, не знам откъде ще лети. :lol: Stark, сигурно се майтапиш, но когато видя подобно описание на "облекло" на мъж ми се повдига - представям си некъв дебел чичко, разплулул се на диван, нагъва чипс и блаааа! :shock:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Делово (Юпи) - риза, панталон и задължително обувки! При по-официален случай навличам сако и вратовръзка/ пола и сако... и косата винаги прибрана
напоследък попадам в тази категория.По удобно е отколкото изглежда :wink:За съжаление не съм юпи ,обаче :roll:
.
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Да си призная и аз последните няколко дни ходя с панталон и риза на работа.
Не, че колегите в офиса са прекалено официални, ама малко да сменя среднокъсите гащи и тениските.
efegee
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

katiunki написа:
Stark написа:най се кефя да нося потник,джапанки и анцуг с цепка ма рядко ми се отдава възможност :(
О,да, така си мечтая гаджето ми да се облича така! :twisted: Леле, не знам откъде ще лети. :lol: Stark, сигурно се майтапиш, но когато видя подобно описание на "облекло" на мъж ми се повдига - представям си некъв дебел чичко, разплулул се на диван, нагъва чипс и блаааа! :shock:
какъв ти майтап,какъв ти диван,какъв ти чипс,жули се бира,слънчоглед и се гледа футбол в такова облекло и за бустана е удобно,абе идилийка :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Richard B. Riddick написа:
напоследък попадам в тази категория.По удобно е отколкото изглежда :wink:За съжаление не съм юпи ,обаче :roll:
А, хич да не те е яд
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Cris »

Реално и моя отговор го няма... Голям микс съм, ама май най си обичам джапанките :D ! Който е бил при извеждането на резултатие от последния прием траа да е забелязал ухиления младеж с черна ленена ризка и широк панталон, който отегчено ши шляпаше с черни джапанки под дъжда докато 'сички си се бяха скатали там под неква козирка :twisted: !
Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Хехе имаме и нудисти-я да си кажат кои са 8)
.
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Ежедневното ми облекло се състои от шлифер и шапка-чадър (за два лева от Илиянци). Много ми е гот да се разхождам небрежно из паркове и градинки. А мацките като ме видят-буквално полудяват!
http://jorik.blog.bg/
...............................
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Хмм, и мойто го няма.
Балаклава, черни панталони, горнище, понякога с надпис "НСБОП" и късия АК... :mrgreen:
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

Мога ли да се опитам да пророкувам....може би следващата анкета ще бъде относно цвета на бельото....
:roll: :wink: :oops:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”