Как се обличате?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Как се обличате?
Анкетата е сериозна 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- ChiLL_PiLL
- Драскач
от всички отговори най-съм близо до небрежното
но много зависи от случаите - ако е нещо важно ще се стегна малко,но иначе ежедневното ми облекло е небрежно,в смисъл едни дънки и няква блузка,кецове и пр.
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
същотоChiLL_PiLL написа:от всички отговори най-съм близо до небрежнотоно много зависи от случаите - ако е нещо важно ще се стегна малко,но иначе ежедневното ми облекло е небрежно,в смисъл едни дънки и няква блузка,кецове и пр.
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ми....:
в квартала - небрежно съекси или ако сме с аверите на запой - музикално-камуфлирано,
в работата: 1) нощна смяна - небрежно елегантен от типа суичър Рамщайн, фланелка Терион и т.н., или нещо по нормално като дънки и тениска 2) дневна - обувки, панталони и ризи и сака, че съм полумениджър
на лекции - не посещавам
на изпити: при преподаватели от ЮФ - полуофициално, ИФ - неглиже, че в противен случай се дразнят
в квартала - небрежно съекси или ако сме с аверите на запой - музикално-камуфлирано,
в работата: 1) нощна смяна - небрежно елегантен от типа суичър Рамщайн, фланелка Терион и т.н., или нещо по нормално като дънки и тениска 2) дневна - обувки, панталони и ризи и сака, че съм полумениджър
на лекции - не посещавам
на изпити: при преподаватели от ЮФ - полуофициално, ИФ - неглиже, че в противен случай се дразнят