Тероризъм - "Бош лаф"

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Не пречи-ясно е, че тези две явления са тоясно свързани и взаимно обусловени, но статиите "говорят" за тероризма единствено като средство за забогатяване,а аз виждам преди всичко политически, ако искате, националистически интереси :roll:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Все пак , ако се върнем няколко години назад ще си припомним , че Дж.Б. започна война за да съживи изпадналата в рецесия Американска икономика
по хубаво доказателство за водене на война (която по същество е тероризъм от негова страна) едва ли мога да ти дам ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Ни най-малко трябва да се забравя! Защо Близкия Изток е толкова актуален- заради техните "природни богатсва"- само за това! На Америка(на Буш!!!) не му пука за липсата на демократично управление в Ирак, Афганистан или където и да било.Управлението на Садам беше само оправдание...
Аз бях поразена от великата наглост- Америка да заменя "помощи" за нещастните пострадали от войната за нефт!!! :evil:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”