Тероризъм - "Бош лаф"
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Не пречи-ясно е, че тези две явления са тоясно свързани и взаимно обусловени, но статиите "говорят" за тероризма единствено като средство за забогатяване,а аз виждам преди всичко политически, ако искате, националистически интереси 
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Все пак , ако се върнем няколко години назад ще си припомним , че Дж.Б. започна война за да съживи изпадналата в рецесия Американска икономика
по хубаво доказателство за водене на война (която по същество е тероризъм от негова страна) едва ли мога да ти дам
по хубаво доказателство за водене на война (която по същество е тероризъм от негова страна) едва ли мога да ти дам
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Ни най-малко трябва да се забравя! Защо Близкия Изток е толкова актуален- заради техните "природни богатсва"- само за това! На Америка(на Буш!!!) не му пука за липсата на демократично управление в Ирак, Афганистан или където и да било.Управлението на Садам беше само оправдание...
Аз бях поразена от великата наглост- Америка да заменя "помощи" за нещастните пострадали от войната за нефт!!!
Аз бях поразена от великата наглост- Америка да заменя "помощи" за нещастните пострадали от войната за нефт!!!
I live my life and all I know is
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny