За втори курс Право

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
man4ester
В началото бе словото

За втори курс Право

Мнение от man4ester »

Има ли някой да каже, какви предмети се учат 2-ри курс? За ГП ясно, ам другите? А и кои са по-опасните като изпити? Мерси!
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Административно право и процес и Конституционно право, заедно с ГП са ти двусеместриални. първия семестър - Международни отношения и Международно публично право....
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

май всичките са опасни :evil: :evil: :evil:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ми не, първия семестър са си даже глупавички...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

зимната сесия -hat on a stick :wav:
лятната - кошмар :scratch: :sunny: :cwm10:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Нещо такова... :wink: Не, всъщност КП не опасно... :lol: Не хапят...И АП не е, зависи обаче при кой седнеш :!: Ако се паднеш при Костов - пази се...Той постъпи меко казано непочтено с доста хора... :evil: Иначе другите май не правят проблем...А ГП е легенда, там е ужассс... :cry:
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

това вече ми е известно :)
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Да и аз чух, че изпита бил в три кръга (също както и влизането в Шампионска лига:)), които били тест, казус и устен? :?:
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

неее, не разбра ли, че устният е измама?? :) Гот каза вече. а иначе май тестът и казусът се водят като 1- писмен изпит... :roll:
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

К'воо? Няма устен :lol: Е това е перфектно:) Тогава защо всички са ужасени от това ГП?
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

man4ester написа:К'воо? Няма устен :lol: Е това е перфектно:) Тогава защо всички са ужасени от това ГП?
симпатяга :lol:...

тя и гот така не вярваше като й разправях преди ГПто, че е касапница, ама то това си е в човешката природа - неверието... ми почакай годинка и ще видиш...

всъщност донякъде си прав, то не е ужасно, ужасяват се по-крехките личности от мисълта, че трябва да се явяват по два-три пъти. иначе наистина нищо толкова ужасно няма...

и не се радвай отсега че няма устен, защото никога не се знае какво ще му хрумне на русчев в последния момент...

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не че не вярвах, вярвах, ама нали знаеш, че човек винаги се надява? :roll: Надеждата умира последна- някак си ми е в кръвта да вярвам, че изпитите се взимат със сериозно учене, както ми казваше асистента, но не било...Оф... :( Късмет си е майката тук, кво да се лъжем...Няма друг изход...
А за устния - наистина няма такъв, едва ли ще седне да изпитва 200 души устно, няма кога, но е достатъчно прецакано, не бой се... :twisted:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

значи устен няма в последните две години, точно випуска преди мен е имало и той не е за всички. доколкото знам е имало тест, след това който мине теста отива на устен, за да го скъсат там :twisted:... при нас обаче въведе казуса и махна устния, но както казах, никога не се знае какво ще измисли. при нас до последно не се знаеше със сигурност какъв ще е теста и как ще се оценява...

Щастливо безработна!!!
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

got написа:Не че не вярвах, вярвах, ама нали знаеш, че човек винаги се надява? :roll: Надеждата умира последна- някак си ми е в кръвта да вярвам, че изпитите се взимат със сериозно учене, както ми казваше асистента, но не било...Оф... :( Късмет си е майката тук, кво да се лъжем...Няма друг изход...
А за устния - наистина няма такъв, едва ли ще седне да изпитва 200 души устно, няма кога, но е достатъчно прецакано, не бой се... :twisted:
Да в това за късмета се убедих напълно:) Аз и без това не съм от ученолюбивите (вчера си взех поправката по ИБДП, и за това вече питам за втори курс), но на устен е още по-субективно, и за това съм доволен, че е тест. Така всички са на една плоскост и бюстовете, очилата, червилата, часовниците, обеците, гривните, цвета на дрехите и т.н. са без значение, това ми е идеята, а че оня пич може да направи брутален тест не се и съмнявам:)
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

man4ester написа:
got написа:Не че не вярвах, вярвах, ама нали знаеш, че човек винаги се надява? :roll: Надеждата умира последна- някак си ми е в кръвта да вярвам, че изпитите се взимат със сериозно учене, както ми казваше асистента, но не било...Оф... :( Късмет си е майката тук, кво да се лъжем...Няма друг изход...
Да в това за късмета се убедих напълно:) Аз и без това не съм от ученолюбивите (вчера си взех поправката по ИБДП, и за това вече питам за втори курс), но на устен е още по-субективно, и за това съм доволен, че е тест. Така всички са на една плоскост и бюстовете, очилата, червилата, часовниците, обеците, гривните, цвета на дрехите и т.н. са без значение, това ми е идеята, а че оня пич може да направи брутален тест не се и съмнявам:)
всъщност проблема не е в бруталността на теста, те общо взето въпросите са все едни и същи... проблема идва оттам, че липсват ясни критерии за оценяване... а и никой не си е виждал тест по ГП, за да е сигурен, че е скъсан с право, разбираш ли. т.е. късат те и ти просто не знаеш какво ти куца и защо са те скъсали...

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”