За втори курс Право
Модератор: MidwinterSun
За втори курс Право
Има ли някой да каже, какви предмети се учат 2-ри курс? За ГП ясно, ам другите? А и кои са по-опасните като изпити? Мерси!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
симпатягаman4ester написа:К'воо? Няма устенЕ това е перфектно:) Тогава защо всички са ужасени от това ГП?
тя и гот така не вярваше като й разправях преди ГПто, че е касапница, ама то това си е в човешката природа - неверието... ми почакай годинка и ще видиш...
всъщност донякъде си прав, то не е ужасно, ужасяват се по-крехките личности от мисълта, че трябва да се явяват по два-три пъти. иначе наистина нищо толкова ужасно няма...
и не се радвай отсега че няма устен, защото никога не се знае какво ще му хрумне на русчев в последния момент...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Не че не вярвах, вярвах, ама нали знаеш, че човек винаги се надява?
Надеждата умира последна- някак си ми е в кръвта да вярвам, че изпитите се взимат със сериозно учене, както ми казваше асистента, но не било...Оф...
Късмет си е майката тук, кво да се лъжем...Няма друг изход...
А за устния - наистина няма такъв, едва ли ще седне да изпитва 200 души устно, няма кога, но е достатъчно прецакано, не бой се...
А за устния - наистина няма такъв, едва ли ще седне да изпитва 200 души устно, няма кога, но е достатъчно прецакано, не бой се...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
значи устен няма в последните две години, точно випуска преди мен е имало и той не е за всички. доколкото знам е имало тест, след това който мине теста отива на устен, за да го скъсат там
... при нас обаче въведе казуса и махна устния, но както казах, никога не се знае какво ще измисли. при нас до последно не се знаеше със сигурност какъв ще е теста и как ще се оценява...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Да в това за късмета се убедих напълно:) Аз и без това не съм от ученолюбивите (вчера си взех поправката по ИБДП, и за това вече питам за втори курс), но на устен е още по-субективно, и за това съм доволен, че е тест. Така всички са на една плоскост и бюстовете, очилата, червилата, часовниците, обеците, гривните, цвета на дрехите и т.н. са без значение, това ми е идеята, а че оня пич може да направи брутален тест не се и съмнявам:)got написа:Не че не вярвах, вярвах, ама нали знаеш, че човек винаги се надява?Надеждата умира последна- някак си ми е в кръвта да вярвам, че изпитите се взимат със сериозно учене, както ми казваше асистента, но не било...Оф...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
всъщност проблема не е в бруталността на теста, те общо взето въпросите са все едни и същи... проблема идва оттам, че липсват ясни критерии за оценяване... а и никой не си е виждал тест по ГП, за да е сигурен, че е скъсан с право, разбираш ли. т.е. късат те и ти просто не знаеш какво ти куца и защо са те скъсали...man4ester написа:Да в това за късмета се убедих напълно:) Аз и без това не съм от ученолюбивите (вчера си взех поправката по ИБДП, и за това вече питам за втори курс), но на устен е още по-субективно, и за това съм доволен, че е тест. Така всички са на една плоскост и бюстовете, очилата, червилата, часовниците, обеците, гривните, цвета на дрехите и т.н. са без значение, това ми е идеята, а че оня пич може да направи брутален тест не се и съмнявам:)got написа:Не че не вярвах, вярвах, ама нали знаеш, че човек винаги се надява?Надеждата умира последна- някак си ми е в кръвта да вярвам, че изпитите се взимат със сериозно учене, както ми казваше асистента, но не било...Оф...
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!