Боядисвате ли си косата? (за момичета)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз я боядисвам, когато ми писне поредния цвят. Започнах с руси кичури няколко пъти, след това цялата тъмно бордо, после отново руси кичури, след това около 1 година ходих изцяло червена. Миналото лято реших да я боядисам отново, но тъй като не можах да реша дали черна или червена, я направих на 2 цвята. Резултата беше много интересен, горните пластове и бретона ми бяха червени, а отдолу - черна, но червеното се нуждаеше от поддържане доста по-често и щеше да се изтощи неравномерно, затова зимата се боядисах цялата черна. Абсолютна грешка, приличах на призрак, после пролетта се боядисах в едно студио в София "тъмен шоколад" и от тогава съм на тази вълна. Въпрос на време е да реша да се върна към ярко червеното.
P.S. При опитите учудващо няма пострадали коси и фризьори
P.S. При опитите учудващо няма пострадали коси и фризьори

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абсолютно същата работа и при менm_tz написа:аз от около 2 години си я боядисвам черна, защото също не си харесвах ест. цвят, граничещ с русо![]()
сега съм много по-
![]()

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Joyride
- Пишеща машина
неее.. имам толкова много естествени отенъци по косата си, че бих се боядисала, чак когато започна да побелявам
харесвам си я такава.. а и е особено кестеняво, което няма шанс да се докара с боя след това ..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising