а пък аз като тръгнах с приятеля си той тъкмо беше пуснал дълга коса... къкъв шок беше, когато като ми дойде на гости един път се беше направил... 1ви номер сигурно не можах да си го позная, а не се бяхме виждали само около месец... ама сега даже с къса коса повече си го харесвам... има много корпоративен вид, а винаги съм намирала мъжете с униформа и костюм за ужасно секси.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Ами...на 22 е. Важното е, че има 18 .. Всъщност дори е по-голям от мен с един месец и 17 дни. А просто любовта така ни трясна яко ,че решихме млади и "неопитни" да се взимаме . На сватбата всъщност бяхме на по 21.
е защо трябва да с ауред въобще не са длъжни да са нормалн, нали се обичат .. ехх
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
дългата коса определено е секси, но много зависи от човека...
бил съм с дълга и много ми харесваше, ама много... лошото е, че когато започнах да си търся работа, повечето работодатели гледаха на това с нескрита антипатия...
друг е въпросът, че дълго време никак не ми пукаше... докато един ден не реших просто да я махна... уви!...
А по принцип обичам съвсем къса косичка, да боцка, като я галиш. Първи-втори номер си е джъст пърфект.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
аз пък моята сега си я пускам.. до зимата съм на плитки вече
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
И аз много ги харесвам и като че ли подсъзнателно за такива се оглеждам(а май имам афинитет към китаристи особено поне засега)Само като отида на някой концерт и имам чувството,че съм в рая...има дългокоси мъже навсякъде:) А точка 7 също е доста приятно предимство(не само с къдрици;) ) не че другите не са:)