Електронна музика
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Електронна музика
Tuk nqma li fenove na tozi janr

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
kak da stane tova?
Heh
ne moga da povqrvam 4e nikoi ne slu6a elektronna muzika
. Znam 4e fenovete i sa mai po-malko ot tezi na hip-hop muzikata i t.n. ama...vse pak 4ak puk da nqma nikoi
.
To kakvo da vi zaribqvam... prosto tova ne e muzika v koqto moje da se kaje 4e se tursi smisul...prosto na4in da se unese6 bez da se zatormozqva6 da misli6 za tekst. Prosto vliza6 v rituma i ot tam natatuk kra4etata te vodqt
Spored men tova si e strahotna muzika za veselba
) a i za upolzotvorqvane na izli6nata energiq
...

To kakvo da vi zaribqvam... prosto tova ne e muzika v koqto moje da se kaje 4e se tursi smisul...prosto na4in da se unese6 bez da se zatormozqva6 da misli6 za tekst. Prosto vliza6 v rituma i ot tam natatuk kra4etata te vodqt
-
Гост
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аз.. най вече DNB ми се случва да слушам, ама рядко.. ии разни други неща, ама сега не се сещам точно.. 
+edit - както май вече казах - слушам много стилове... но не и чалга
+edit - както май вече казах - слушам много стилове... но не и чалга
Последно промяна от Elly на 23 Сеп 2004, 21:55, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
- Vlad
- В началото бе словото
Re: Elektronna muzika
Има, има... и то заклетиKalin написа:Tuk nqma li fenove na tozi janr![]()
- Jolinar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
...мдаа, или ако не са заклети, то поне го ценят и му се радват от време на време
Може да звучи странно, обаче на мене ми действа много успокояващо - отмива стреса както нищо друго (освен може би бирата вечер след лекции
), оставям се да ме носи по течението и се изключвам от околния свят.
Може да звучи странно, обаче на мене ми действа много успокояващо - отмива стреса както нищо друго (освен може би бирата вечер след лекции
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
За пръв път чувам, че електронната музика е за веселба!?!?!?!?
Извинявай, Калине, но какво изобщо имаш предвид под електронна музика? Обясни ако можеш, защото ме хвърли в див размисъл и се опитвам да си представя как куфееш и се веселиш на електронна музика!
Можеш да споменеш и някоя група - аз ще се сетя! А може би имаш предвид техно...???
Има хиляда разновидности, които могат да се приемат за електронна музика - techno, trance,ambient, house и т.н.
Извинявай, Калине, но какво изобщо имаш предвид под електронна музика? Обясни ако можеш, защото ме хвърли в див размисъл и се опитвам да си представя как куфееш и се веселиш на електронна музика!
Можеш да споменеш и някоя група - аз ще се сетя! А може би имаш предвид техно...???
Има хиляда разновидности, които могат да се приемат за електронна музика - techno, trance,ambient, house и т.н.
Hmm ne slu6am elektronna muzika otdavna...ot okolo godina i polovina. Dotogava osnovno metyl i sqkvi drugi jici(razni neo-metyli, indystriali, dark-wave-ove i t.n.). Sled tva edin fen na burzum mi izpyrji edno CD na koeto se nameri juno reactor ta sega slu6am
Trance: goa/psytrance hard acid trance i raznite im pod-janrove
Hardcore: rave, gabba(evropeiskata), malko happy hardcore
i po malko ot Jungle(idm...sa izkopah malko aphex twin), malko house(po-byrziq);ambient, i po4ti nikakvo techno...no tva e pri polojenie 4e nqmam prqk dostyp do muzika(nqma net) i sym slu6al dosta malko...moje da ima o6te dosta muzika deto ne sym q haresal samo za6toto ne sym q 4ul
i po malko ot Jungle(idm...sa izkopah malko aphex twin), malko house(po-byrziq);ambient, i po4ti nikakvo techno...no tva e pri polojenie 4e nqmam prqk dostyp do muzika(nqma net) i sym slu6al dosta malko...moje da ima o6te dosta muzika deto ne sym q haresal samo za6toto ne sym q 4ul
Hmm ne slu6am elektronna muzika otdavna...ot okolo godina i polovina. Dotogava osnovno metyl i sqkvi drugi jici(razni neo-metyli, indystriali, dark-wave-ove i t.n.). Sled tva edin fen na burzum mi izpyrji edno CD na koeto se nameri juno reactor ta sega slu6am
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
това какво трябва да значи ?stone написа:За пръв път чувам, че електронната музика е за веселба!?!?!?!?
така е, и какво?stone написа: А може би имаш предвид техно...???
Той явно пита най-общо... пък всеки ще си каже какви стилове слуша..
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Ами, той не е уточнил на какво точно се весели!!! Опитах се да си го представя как подскача и изразходва енергия на ISHQ или Orbital например
Не съм се заяждал, за да ми реагираш по този начин - питам го човека! И смятам, че той е достатъчно голям, за да ми отговори сам, а не ти да ми тълкуваш какво е искал да каже!
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не казвам, че си се заяждал......
просто ми стана странно като каза, че електронната музика не е за веселба...... защото наистина има много разновидности, ти сам го каза 
затова и казах, че сигурно пита най-общо, не че ти го тълкувам......
а аз реагирах съвсем нормалноНе съм се заяждал, за да ми реагираш по този начин
затова и казах, че сигурно пита най-общо, не че ти го тълкувам......
Извинявай, но така го приех - няма проблем
Права си - всеки слуша някаква разновидност, която му допада! На мен ми допада ambient-а за релаксване! По едно време слушах и транс, но след като чуеш 5 различни групи и имаш чувството, че всичко звучи по абсолютно еднакъв начин!
Не знам Prodigy дали се води техно, техно-пънк ли е, що е, но мен ме кефи!
Посмъртно не мога да ги оправя всичките тези разновидности, но в крайна сметка не е толкова важно точно как се води стилът, по-важна е музиката . .. Както беше казал Франк Запа: "...а музиката е върхът..."
Не знам Prodigy дали се води техно, техно-пънк ли е, що е, но мен ме кефи!
Посмъртно не мога да ги оправя всичките тези разновидности, но в крайна сметка не е толкова важно точно как се води стилът, по-важна е музиката . .. Както беше казал Франк Запа: "...а музиката е върхът..."