Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз съм си Везнички, чисто кантарче
Лунният ми знак е Риби, а асцендента ми е неопределим - веднъж ми казват, че е Водолей, веднъж - че е Риби. Ама като гледам как всички хора около мен са или Близнаци, или Водолеи, почвам да си мисля, че съм голям въздухар
Не се разбирам с Раци и Деви, все налитам на Овни и Телци, де да знам и аз защо. Най - интересните хора около мен са от зодиите: Овен, Близнаци и Водолей. Тук - там се мярка и някоя Везна, ама сме си много познати, чак до отегчение...
Не се разбирам с Раци и Деви, все налитам на Овни и Телци, де да знам и аз защо. Най - интересните хора около мен са от зодиите: Овен, Близнаци и Водолей. Тук - там се мярка и някоя Везна, ама сме си много познати, чак до отегчение...
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Слънце, червено вино, рубини, червени рози, злато...Ах...лъв и половина. Асцедент не знам, но по китайския хороскоп съм тигър - страшна комбинация, казват
М-р-р-р...
П.П. Ама това с кирилицата наистина може да извади човек извън релси. Даже и таговете ги брои за английска реч, та сега трябва да пиша безпредметни послеписи, за да мога да си изпратя съобщението
.
М-р-р-р...
П.П. Ама това с кирилицата наистина може да извади човек извън релси. Даже и таговете ги брои за английска реч, та сега трябва да пиша безпредметни послеписи, за да мога да си изпратя съобщението
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: