Новият сайт на Университета? дизайнът >
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
абсолютно съгласен, неможе ли нещо някой ала AJAX да направи, с много функции, е ако уни-то плати... аз съм навит да се захвана, или ако ме блъснат в някоя от информатическите специялности , че с таа математика се сцепих да кандидатсвам ама какво да направя немога да искарам точно 6, се 5тици не ми вършат работа , защо няма изпит по-програмиране или деазнам нещо такова, закво тряя с математика беее, е не ме радва просто завършил съм СМГ, но не ме радва...
е кажетте ако може да се уреди нещо ще се строша ама ще го напрааа брутален ?
е кажетте ако може да се уреди нещо ще се строша ама ще го напрааа брутален ?
- Xpucu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не очаквам от сайта на университета да е "красив", а да е функционален, като гледам темплейтите , всичко е ок, но имам един адски важен въпрос - няма ли да има база данни със студентските данни, всеки един нормален университет предоставя подобна информация на студентите си чрез интернет - да можеш чрез фак. номер и собствена парола да видиш пълната информация за теб като студент - на кои изпити си се явил, какви оценки и колко кредита имаш, кога са датите ти за изпити, какъв е моментния ти статус и прочие ... безумно глупаво е да трябва да ходя на крак до там , да ми се налага да минавам през отдел студенти, катедра и факултет , докато накрая успея да разбера (ако изобщо успея) желаната от мен информация.
Просто very нетипична...
-=In Omnia Paratus=-
-=In Omnia Paratus=-