Новият сайт на Университета? дизайнът >

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Не знам, но на мен въобще не ми харесва?! Сигурно съм консервативен и традиционалист, но така е ! :cry:
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Сегашният сайт е пълна скръб :(
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Новият темплейт изобщо не ме радва. Много сухарско стои. Я си оставете нещата такива, каквито са :lol:
codename
В началото бе словото

Мнение от codename »

абсолютно съгласен, неможе ли нещо някой ала AJAX да направи, с много функции, е ако уни-то плати... аз съм навит да се захвана, или ако ме блъснат в някоя от информатическите специялности , че с таа математика се сцепих да кандидатсвам ама какво да направя немога да искарам точно 6, се 5тици не ми вършат работа , защо няма изпит по-програмиране или деазнам нещо такова, закво тряя с математика беее, е не ме радва просто завършил съм СМГ, но не ме радва...

е кажетте ако може да се уреди нещо ще се строша ама ще го напрааа брутален ?
Аватар
Xpucu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Xpucu »

Не очаквам от сайта на университета да е "красив", а да е функционален, като гледам темплейтите , всичко е ок, но имам един адски важен въпрос - няма ли да има база данни със студентските данни, всеки един нормален университет предоставя подобна информация на студентите си чрез интернет - да можеш чрез фак. номер и собствена парола да видиш пълната информация за теб като студент - на кои изпити си се явил, какви оценки и колко кредита имаш, кога са датите ти за изпити, какъв е моментния ти статус и прочие ... безумно глупаво е да трябва да ходя на крак до там , да ми се налага да минавам през отдел студенти, катедра и факултет , докато накрая успея да разбера (ако изобщо успея) желаната от мен информация.
Просто very нетипична...

-=In Omnia Paratus=-
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”