Шансът на Локото според мен е в подценяването. Едва ли в Холандия са чували за тях и ще са настроени като за екскурзия. И ако успеем да се възползваме, може и да сме голямата изненада. А дано...
ЦСКА,Литекс,Локо Сф-Купа на Уефа
Модератори: ники, Methuselah
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Аз съм склонна да се съглася с Добрев. Наистина първите 2 мача на Фейнорд бяха трагични, че даже и вкаран гол нямат. Обаче няма начин да оставят положението така. Треньорът е казал, че до четвъртък, когато затваря трансферният пазар, ще гледа да привлече нападател на мястото на Дирк Кайт. А Хойдонг колкото и да не е във форма, пак е по-добре от Марчо Дафчев примерно(не че имам нещо против Дафчев,да не забравяме, че е бившо канарче
).
Шансът на Локото според мен е в подценяването. Едва ли в Холандия са чували за тях и ще са настроени като за екскурзия. И ако успеем да се възползваме, може и да сме голямата изненада. А дано...
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър