Филми с военна тематика
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Platoon
Tigerland
Black Hawk Down
Saving Private Ryan
Schindler's List
The Thin Red Line
A Bridge Too Far /непоклатим стил
/
Das Boot
Може би най-предпочитания от мен жанр е точно този. Има още доста филми, които съм гледал, но в момента не се сещам други, поне такива, които със сигурност трябва да се гледат
Tigerland
Black Hawk Down
Saving Private Ryan
Schindler's List
The Thin Red Line
A Bridge Too Far /непоклатим стил
Das Boot
Може би най-предпочитания от мен жанр е точно този. Има още доста филми, които съм гледал, но в момента не се сещам други, поне такива, които със сигурност трябва да се гледат
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Трябва да го гледаш поне няколко пъти за да схванеш смисъла на филма, макар че наистина хората го тълкуват различно.duke написа:Мхм, филмът рокс, ама ми стана интересно каква е идеологията. Доста го тълкуват различно, ако го догледат въобще ...
Иначе за идеологията на войната знам друг много подходящ филм, сега ми щукна. За съжаление не се сещам точно името, но рано или късно ще излезе
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
заспах и 2та пъти....duke написа:Мхм, филмът рокс, ама ми стана интересно каква е идеологията. Доста го тълкуват различно, ако го догледат въобще ...
Иначе за идеологията на войната знам друг много подходящ филм, сега ми щукна. За съжаление не се сещам точно името, но рано или късно ще излезе
Ubi concordia, ibi victoria!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обърнете внимание на 300 http://300themovie.warnerbros.com/ като излезе през март.Това ще е филмът на 2007ма според мен 
.