ФМИ - запознанства

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
kamikadzzze
В началото бе словото
Обратна връзка:

ФМИ - запознанства

Мнение от kamikadzzze »

Здравейте,
Името ми е Минчо, Информатика съм (3-ти курс).
Ще ми бъде приятно да се запозная с колегите от ФМИ, не ограничавам никого, просто рядко ще имам възможността да видя колеги от другите факултети.
Моля предтсавете се и кажете по няколко думи за себе си!

Студент съм 3-ти курс Информатика, като доскоро бях Приложна Математика. Кандидатствах наново, така че и аз съм заек, нищо че съм по-голям ;)
Раборя и се опитвам да следвам едновременно.
Минавам за забавен и доста весел, обичам да се запознавам с нови хора, а ако са свестни бих дал всичко, за да ми бъдат прители :)

Поздрави на всички и моля пишете - колкото повече напишете за себе си, толкова по-добре и вероятно толкова повече приятели ще спечелите.
С уважение: kamikadzzze
codename
В началото бе словото

Мнение от codename »

хаха здрасти трагедия и аз трябваше да съм 4 ти курс сега ама кандидатствах наново щото всичко пропадна и абе сложни истории но се узовах първи курс и то ужасната МАТЕМАТИКА ама ще го измисля как да се прехвърля де ;) ПОздрави ще се видим на ЕСЕН
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Здравейте...
Аз ще съм 1-ви курс Приложна Математика :wink:
kamikadzzze написа:Студент съм 3-ти курс Информатика, като доскоро бях Приложна Математика. Кандидатствах наново, така че и аз съм заек, нищо че съм по-голям
а ти защо си се отказал от ПМ :?: Трудно ли е било или какво :?
Аватар
kamikadzzze
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kamikadzzze »

а ти защо си се отказал от ПМ :?: Трудно ли е било или какво :?
Да, трудно е, но най-важното е, че за мен математиките не са ценни като знания, ценя информатичните курсове. Тоест предпочитам да уча Информатика, ПМ не ми е перспективна. Но не се отчайвай, открих че на хората,на който им вървят Информатиките, не им вървят Математиките и обратно. При това толкова силна разлика забелязах, че почнах да се чудя защо са под един покрив :) Е хора всякакви, има и такива на които им вървят поравно и двете :) - само дето оценките не са 6.00 ;)
Ами това е надявам се да съм помогнал, за повече подробности можеш да ми пишеш ЛС, или на icq-то.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ето още един информатик, 1-ва година, ама съм си нормалне заек :) Желязко се казвам, но от 2-ри клас всеки ме знае Жеко :) На 19 съм, нищо че снощи едно момиче като ми гледа личната карта след известни сметки ме изкара на 21 ;) Гледам да се забавлявам както мога в свободното време..интересувам се от всичко, особено това което е ново за мен.

П.с. kamikadzzze, какво работиш и на пълен работен ден ли си?
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
massari-reallove
В началото бе словото

Мнение от massari-reallove »

Силвия приятно ми е :І заек от КН :) Пишете и ЛС Л) нямам против с колкото повече колеги се запозная толкова по добре:) Не съм изоб6то по конфликтите така че със почти всички ще се разбираме предполагам :)
Аватар
TheNightmare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TheNightmare »

едитнато от мене си ;>
Последно промяна от TheNightmare на 30 Авг 2006, 23:30, променено общо 1 път.
ivka
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от ivka »

TheNightmare написа:Колко еднакви теми трябва да има и в тях да пишем едно и също? ;)
Никой не те кара да пишеш.
Аватар
TheNightmare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TheNightmare »

ivka написа:Никой не те кара да пишеш.
Аре да не обръщаме темата в друга насока.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Сашо, 2-ри курс КН.. бе кво да ви кажа, софиянче съм си, завършил съм СМГ.. ФМИ-то ме радва, много стари муцуни и нови приятели :) адски комуникативен, макар че нямам много време за форума напоследък :( а, да, и за съжаление (е, може би и радост) на женската част, съм ангаже :Р

айде, както се вика - ще се видим по коридорите!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
codename
В началото бе словото

Мнение от codename »

Ей да човече много си прав, със това че на информатиците не им върви математиката, и аз съм така, занимавам се с програмиране от много време, е завършил съм смг, но тоя изпит по математика ме разби просто все някви 5тици, вече четръвта година кандидатствах и се се набутвам във математическите специялности които просто ми е кошмар да ги уча, защо защо наистина са под един покрив, защото може би едно време са имали повече общо от кокото сега.... но... ето на и тая година ме приеха математика : ( но сега ще пробвам да си взема изпитите с макс оценки и да се прехвърля, крайно времее е да направят и някакъв изпит по информатика или нещо такова.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Абе аз все си мисля, че на един програмист си му трябва математиката... Не говоря за редене на бутончета на делфи и програмки за средно аритметично на паскал, това и с математика от 7ми клас се прави, ама едва ли енджина на Doom3 например може да се напише без добро познаване на висшата математика. Абе... вие си знаете ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
kamikadzzze
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kamikadzzze »

П.с. kamikadzzze, какво работиш и на пълен работен ден ли си?
Да на пълен работен ден съм, и нямам идея как ще се запознач с колегите. Като се замисля този форум може да се окаже много полезен. Програмист съм /то какво друго ;) /
Бих искал да помоля учасниците във темата да пишат малко повече за себе си, може би инетреси, или какви проблеми ги вълнуват (може да и са по-общи) - това ще създаде повече причини за лични контакти и => повече приятели :)
И разбира се, не се стеснявайте да питате :)
Аватар
pretTy_w0man
В началото бе словото

Мнение от pretTy_w0man »

здрасти!аз съм Поли и ще съм студентка при вас-приложна математика.искаше ми се да ме приемат информатика,но нямах късмет. :( ще се пробвам да се преместя 2 курс,но ако ми хареса,ще си помисля..... много ми е интересно и искам да се запозная с колегите си!дано да са свестни хора! :D
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

свестни сме, и още как. само дето аз лично предпочитам запознанствата тип face to face, тъй като по форуми, чатове и тем подобни неща хората са по-различни отколкото наяве.

и тук идва идеята за срещата на подраздел "кандидат-студенти" :D
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”