dobre 6te e da se zapoznaem
ФМИ
Модератор: Boromir
- TheNightmare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хора а някой има ли информация за тези курсове? Гледам че се водят от преподаватели на ФМИ... Струват ли си да се записвам? На вечерния нямам възможност да ходя. Продължителния и интензивния добри ли са? Че тука намерих един преподавател, при който мога да ходя, ама иска по 15 лв. на час и ми идва леко соленко да ходя редовно там. Моля някой да помогне с някакво инфо и съветче. 
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Точно за тези не мога да ти кажа нищо но аз се подготвих на 100% от курсове в СУ(един през пролетната ваканция и един през лятната ваканция) и изкарах добра оценка(5.65uktc написа:Хора а някой има ли информация за тези курсове? Гледам че се водят от преподаватели на ФМИ... Струват ли си да се записвам? На вечерния нямам възможност да ходя. Продължителния и интензивния добри ли са? Че тука намерих един преподавател, при който мога да ходя, ама иска по 15 лв. на час и ми идва леко соленко да ходя редовно там. Моля някой да помогне с някакво инфо и съветче.
- plamma
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз също посетих един пролетен курс на СУ! Преподавателите бяха Левченко и Ненов и останах много доволна. Но със сигурност това далеч не е достатъчно. Там само направихме един много бърз преговор на материала за изпита и ни дадоха някой основни и любими за СУ задачи! Ако трябва да съм честна, не придобих кой знае колко нови знания, понеже по това време течеше и преговорът в училище. Но пък се научих да издържам много дълго време седнала и концентрирана- а това е адски важно на изпита!
Аз лично бих ти препоръчала да отидеш, па макар и само на пролетния! Така хем ще видиш конкуренцията, хем можеш да запълниш някоя друга дупка в знанията си!
Аз лично бих ти препоръчала да отидеш, па макар и само на пролетния! Така хем ще видиш конкуренцията, хем можеш да запълниш някоя друга дупка в знанията си!
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
И аз ходих на курсовете към СУ през пролетната ваканция. Рони Леви и Н. Буюклиев ми бяха преподавателите. Общо взето съм доволен от курса, аз съм от СОУ и понаучих доста неща, които и на частните уроци не бяхме взели още. И наистина е трудничко да стоиш от 8:30-9 до 3:30-4 и да решаваш задачи, имаше някои които си тръгваха по обяд. Но наистина тези курсове НЕ са достатъчни, освен ако не си от СМГ или НПМГ. Както plamma каза на тях се прави преговор и преглед на повечето типове задачи. Дано сме ти били полезни с информацията и ... Успех догодина 
//offtopic
А чухте ли за руският математик, решил една от седемте математически загадки на миналия век, за които решаването на всяка една има награда от 1млн. долара, а нашият руски събратин я е отказал, въпреки че с майка си живеели адски мизерно. Всякакви луди хора има.
//offtopic
А чухте ли за руският математик, решил една от седемте математически загадки на миналия век, за които решаването на всяка една има награда от 1млн. долара, а нашият руски събратин я е отказал, въпреки че с майка си живеели адски мизерно. Всякакви луди хора има.
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
[quote]чухте ли за руският математик, решил една от седемте математически загадки на миналия век, за които решаването на всяка една има награда от 1млн. долара, а нашият руски събратин я е отказал, въпреки че с майка си живеели адски мизерно. Всякакви луди хора има[/quote]
Ахъм чухме...
Гениалните умове винаги остават неразбрани..те за това са гениални
Мен най-много ме накефи факта,че отказва наградата ,защото не счита удостоилите го с нея ,за достатъчно компетентни да кажат дали е прав
яко надупване

Ахъм чухме...
Гениалните умове винаги остават неразбрани..те за това са гениални
Мен най-много ме накефи факта,че отказва наградата ,защото не счита удостоилите го с нея ,за достатъчно компетентни да кажат дали е прав
Dead people aren't easy to kill