Боядисвате ли си косата? (за момичета)

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

прекарвам много време на слънце и косата ми беше "прегоряла" много неприятно - изсветляла на кичури, но само отгоре, загубила блясък - отврат. Затова преди бала я боядисах с цвят, който е 1:1 с естествения ми, така и никой (освен комуто се бях похвалила) не разбра, че съм се боядисвала
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Боядисвам си храстите :D
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

И моята като седя на слънце изсветлява (даже след една седмица плаж на Созопол майка ми си помисли че съм правила опити да си изрусявам), но не прегаря... Само от морската вода се изсушава, но за това пък си има свестни шампоани, които я възтановяват... :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Кичури броят ли се?
Защото аз имам - мешано руси, а косата ми е нещо средно между светло кестеняво и тъмно русо. Бе въобще....:)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

С истинска боя - никога. С един много хубав балсам за подсилване на цвета и блясъка на Лонда - преди, но тогава се бях къдрила и от химикалите имах такъв жесток тъмно кафяво с отенъци на бордо цвят, но никога повече не го постигнах :( А се къносах, а боя върху къна не хваща, тъй че ще трябва да продължавам с къната .. Да видим какво ще стане сега като се накъдря :roll: 8)
Изображение Изображение
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Тъй като съм от района на редовните обгазявания (разбирай Стара Загора) тук водата вече има магическите свойства да докарва всички цветове на дъгата върху косата ми ;) :rr:

Сериозно по темата: боядисвала съм се само за да разбера, че моят цвят ми стои най-добре от всички възможни ;)
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

got написа:Никога... :lol: Не го разбирам тва с боядисването
като почне да ти побелява косата ще го разбереш :wink:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз също никога не съм я боядисвала, никога не съм я къдрила, никога не съм я изправяла (то по-права няма накъде)...Абе нищо не съм и правила, само от време на време я подрязвам.Както каза един -"За пръв път виждам момиче с девствена коса" :lol: Има резултат обаче - здрава е , лъскава е, рядко цъфти. Общо-взето косата е едно от малкото неща, които харесвам в себе си. Никога не съм искала друг цвят (освен син :lol: ), черното напълно си ме задоволява, нищо,че ми стои малко като "изкуствен интелект" 8) :lol:
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Аз вече не помня истинският си цвят-май беше тъмно кестенява :roll:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

ми не не съм я боядисвала, когато почне да ми побелява след години ще има да си я боядисвам колкото си искам до втръсване :P . Иначе и аз не я тормозя моята много много и мога да се похваля че е здрава и изклчително мека като коприна :) Май се препохвалих, обаче и аз като Crematory едно от нещата, които най си харесвам ми е косата. Не съм я изправяла, защото си ми е права, но съм я къдрила временно (в смисъл къдрене за един два дена, а не за постоянно :lol: ), а цвета си го харесвам, а като поостарея вече няма да има и спомен от него, но пък за сметка на това съвременните бои правят чудеса да се надяваме :twisted:
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

ох...какъв ми беше точно цвета на косата? май нещо светло-кестеняво-черрвеникаво( така твърди майка ми :lol: )
иначе одисеята с боядиването ми започна когато се опитах да си обагря перушината в сиво....следваше брутално изгаряне на последната....НО аз не се отказах :x ...с цялата си ярост си купих пъвата боя, която ми хвана око в каталога(впрочем в магазина имаше доста оскъден избор) и която носеше изкусителното име "горещ шоколад"(хаха, познайте защо нея избрах :wink: )....в течение на времето и на шампоаните,балсамите и т.н. косата ми придоби странен ОРАНЖЕВ цвят, който не можех да понасям. тогава, един ден,в който ме беше налегнала някаква депресарщина се боядисах черна и оттогава този цвят е постоянният ми партньор в добро и лошо, в болест и здраве, в радост и мъка.... 8) ......аааааааа, да,всъщност като изключим онзи кратък период когато се бях боядисала в цвят "патладжан", който впрочем е много добър избор за блондинки със сини/зелени очи според мен........ :roll:
Боядисването е страхотен антидепресант, също и самоподстригването (нищо не носи такова удоволствие като тръпката да се окълцаш тотално без да виждаш достатъчно добре какво и къде режеш, горещо го препоръчвам на всички екстремистки по отношение на външния вид :D, без майтап, ако веднъж опитате никога няма да искате да оттъпите това удоволствие на фризьора си! )
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

/

Мнение от Dani »

никога не съм си боядисвала цялата коса! започнах с оцветяващи балсамчета в червеникаво,но ги отказах,защото като отидох веднъж на лекар и той си помисли,че са ми излезли някакви петна по главатата,а то-балсамът беше ми оцветил не само косата,но и главата!после си боядисах с истинска боя сано връхчетата в червено,но беше доста тъмно и не се забелязваше много.миналата година си направих кичури(също не се забелязваха много).преди месец пак си направих руси кичури!вече си личат-МНОГО,но нещо не съм учучила цвета и пак ползвам балсам,който да им подобри цвета и вече поне малко се доближават до желаното светло русо.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не знам дали съм писала тук, ама да си кажа - НЕ, не си пипам косата освен са оформяне и прическа, толкова години чаках да стане тъмна каквато е сега, че за нищо на света не бих я съсипала с боядисване. а и руса не си се представям... нито червенокоса...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

2ти на месец руса :D
до преди година черна а преди доста време бях червена,имам някаква мания да съм винаги различна
цяло чудо е че още имам коса :D :D :D
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

само русички кичури......не обичам много да експериментирам със здравината на косата си :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”