Боядисвате ли си косата? (за момичета)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
прекарвам много време на слънце и косата ми беше "прегоряла" много неприятно - изсветляла на кичури, но само отгоре, загубила блясък - отврат. Затова преди бала я боядисах с цвят, който е 1:1 с естествения ми, така и никой (освен комуто се бях похвалила) не разбра, че съм се боядисвала
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И моята като седя на слънце изсветлява (даже след една седмица плаж на Созопол майка ми си помисли че съм правила опити да си изрусявам), но не прегаря... Само от морската вода се изсушава, но за това пък си има свестни шампоани, които я възтановяват... 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
С истинска боя - никога. С един много хубав балсам за подсилване на цвета и блясъка на Лонда - преди, но тогава се бях къдрила и от химикалите имах такъв жесток тъмно кафяво с отенъци на бордо цвят, но никога повече не го постигнах
А се къносах, а боя върху къна не хваща, тъй че ще трябва да продължавам с къната .. Да видим какво ще стане сега като се накъдря

-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз също никога не съм я боядисвала, никога не съм я къдрила, никога не съм я изправяла (то по-права няма накъде)...Абе нищо не съм и правила, само от време на време я подрязвам.Както каза един -"За пръв път виждам момиче с девствена коса"
Има резултат обаче - здрава е , лъскава е, рядко цъфти. Общо-взето косата е едно от малкото неща, които харесвам в себе си. Никога не съм искала друг цвят (освен син
), черното напълно си ме задоволява, нищо,че ми стои малко като "изкуствен интелект"

ми не не съм я боядисвала, когато почне да ми побелява след години ще има да си я боядисвам колкото си искам до втръсване
. Иначе и аз не я тормозя моята много много и мога да се похваля че е здрава и изклчително мека като коприна
Май се препохвалих, обаче и аз като Crematory едно от нещата, които най си харесвам ми е косата. Не съм я изправяла, защото си ми е права, но съм я къдрила временно (в смисъл къдрене за един два дена, а не за постоянно
), а цвета си го харесвам, а като поостарея вече няма да има и спомен от него, но пък за сметка на това съвременните бои правят чудеса да се надяваме 
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
ох...какъв ми беше точно цвета на косата? май нещо светло-кестеняво-черрвеникаво( така твърди майка ми
)
иначе одисеята с боядиването ми започна когато се опитах да си обагря перушината в сиво....следваше брутално изгаряне на последната....НО аз не се отказах
...с цялата си ярост си купих пъвата боя, която ми хвана око в каталога(впрочем в магазина имаше доста оскъден избор) и която носеше изкусителното име "горещ шоколад"(хаха, познайте защо нея избрах
)....в течение на времето и на шампоаните,балсамите и т.н. косата ми придоби странен ОРАНЖЕВ цвят, който не можех да понасям. тогава, един ден,в който ме беше налегнала някаква депресарщина се боядисах черна и оттогава този цвят е постоянният ми партньор в добро и лошо, в болест и здраве, в радост и мъка....
......аааааааа, да,всъщност като изключим онзи кратък период когато се бях боядисала в цвят "патладжан", който впрочем е много добър избор за блондинки със сини/зелени очи според мен........ 
Боядисването е страхотен антидепресант, също и самоподстригването (нищо не носи такова удоволствие като тръпката да се окълцаш тотално без да виждаш достатъчно добре какво и къде режеш, горещо го препоръчвам на всички екстремистки по отношение на външния вид
, без майтап, ако веднъж опитате никога няма да искате да оттъпите това удоволствие на фризьора си! )
иначе одисеята с боядиването ми започна когато се опитах да си обагря перушината в сиво....следваше брутално изгаряне на последната....НО аз не се отказах
Боядисването е страхотен антидепресант, също и самоподстригването (нищо не носи такова удоволствие като тръпката да се окълцаш тотално без да виждаш достатъчно добре какво и къде режеш, горещо го препоръчвам на всички екстремистки по отношение на външния вид
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
/
никога не съм си боядисвала цялата коса! започнах с оцветяващи балсамчета в червеникаво,но ги отказах,защото като отидох веднъж на лекар и той си помисли,че са ми излезли някакви петна по главатата,а то-балсамът беше ми оцветил не само косата,но и главата!после си боядисах с истинска боя сано връхчетата в червено,но беше доста тъмно и не се забелязваше много.миналата година си направих кичури(също не се забелязваха много).преди месец пак си направих руси кичури!вече си личат-МНОГО,но нещо не съм учучила цвета и пак ползвам балсам,който да им подобри цвета и вече поне малко се доближават до желаното светло русо.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не знам дали съм писала тук, ама да си кажа - НЕ, не си пипам косата освен са оформяне и прическа, толкова години чаках да стане тъмна каквато е сега, че за нищо на света не бих я съсипала с боядисване. а и руса не си се представям... нито червенокоса...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!