Да махнем ли филтъра за кирилица(във форума,де:))

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Да махнем ли филтъра за кирилица

Да!
18
35%
Не!
33
65%

Общо гласове: 51

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

:lol: :lol: :lol: ^

Христо, това е приложимо само за 100% честни хора, т.е. не на Земята :D
Изображение

Изображение
AILA
В началото бе словото

Мнение от AILA »

Не! Да не се маха. Всеки уважаващ се форум има такова правило - да се пише на кирилица. Нека си уважаваме азбуката, а не да я скверним по такъв начин. И не на последно място - по-четливо е когато пишеш на кирилица. Да не би да е по-трудно от писането на латиница? Срамота е в ХХI век, човек претендиращ за компютърна грамотност, да не може да пише на родната си азбука.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Абе никой НЕ казва да се пише на латиница.Казваме само(тези които са за махане) да се махне тази функция.Иначе съм съглесен да се пише само на кирилица-нали за това са модовете :idea:
.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Richard B. Riddick написа:Абе никой НЕ казва да се пише на латиница.Казваме само(тези които са за махане) да се махне тази функция.Иначе съм съглесен да се пише само на кирилица-нали за това са модовете :idea:
"четеш ми мислите сестро" казваха в една реклама някога....
Изображение

Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Berserker написа:
Richard B. Riddick написа:Абе никой НЕ казва да се пише на латиница.Казваме само(тези които са за махане) да се махне тази функция.Иначе съм съглесен да се пише само на кирилица-нали за това са модовете :idea:
"четеш ми мислите сестро" казваха в една реклама някога....
И не само той. Мисля, че всички разбраха за какво се борите.
Така или иначе обаче броят на гласовете против е доста по-голям, което трябва да ви говори нещо.
Хайде просто да си оставим нещата каквито са ...дори ако се налага да задържаме пръст на спейс-а малко по-дълго, отколкото трябва.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Както казах(и ще се повторя)глас народен,глас Божи.Ама няма ви поствам никакви текстове на латиница.Като трябва да пиша нещо го спелувам на БГ който разбрал ,разбрал,който не -негов проблем :roll:
Това е единствения форум с така действащ филтър.В Хардуербг примерно също има такъв,обаче там ако и 2 букви напишеш на кирилица може да постнеш 1000знака на лат.От което ще се види кой пише умишлено и следва предупреждение,а после и триене на постовете :idea:
.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

@ Синдилята: явно не са разбрали, защото от коментарите си правя извод че хората си мислят "Ридик и Берс искат да пишат на латиница" НЬЕ! не че и сега не можем, но не искаме!

@мъшрум: май асмо с тебе се разбрахме, ама нейсе, гласовете са красноречиви, блафгодарско на хората застанали зад гърба ни.

П.С. цъ, не ща да ми се пиша "az sym bylgar4e" из форума, ама не ща и да ми се изписва "пишете на кирилица" когато пиша името на любима група например.....

повече няма да пиша по темата, Рид, сложи един срок на анкетата и в началото на септ. кака да я архивира направо.
Изображение

Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Richard B. Riddick написа: Това е единствения форум с така действащ филтър.В Хардуербг примерно също има такъв,обаче там ако и 2 букви напишеш на кирилица може да постнеш 1000знака на лат.От което ще се види кой пише умишлено и следва предупреждение,а после и триене на постовете :idea:
Ммм... Това що не го каза по-рано? Ако е възможно подобно нещо (хайде да не е 2-3, ами десетина символа на кирилица) съм съгласен да се променят настройките на филтъра :)
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

защо да не се променят? това само ще улесни живота и пребиваването на хорицата тука.никой няма да ни отнеме любимата кирилица, просто ако искаш да си напишеш някоя песен или име на чужд ипълнител с латинските му букви , няма да се налага да пуфкаш и да псуваш докато не изчезне познатич надпис 4е съобщението трябвало да е на кирилица...аз зарди него много 4есто ми минава желание да постна нещо в темите за музика или някъде , където ще се наложи да пиша с латиница, защото нямам нерви .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Защото не става въпрос само за теб.
Тук всеки ден влизат стотици потребители. И ако ти си съвестна и пишеш на кирилица, то някои веднага ще се възползват от липсата на филтъра и ще оцапотят форума с неграмотните си писания на латиница.

Казах, че идеята за намаляване на задължителния обем текст на кирилица ми харесва. Мъшруум или Берсеркер да пратят съобщение на Димо и да го попитат възможно ли е да се приложи такова нещо... ако наистина държат да има промяна.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

ми аз в нчкои от по-ранните постове бях казал именно ако не се маха поне да се промени съотношението, но пак всички казаха "уааа ти що искаш да пишеш на латиницаа :)" ще пиша едно ЛС на димо, пък да видим, Ридикчо, пиши и ти, трябва да навиеме някои и от "за" филтъра да пишат обаче... Циндил?
Изображение

Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Абе не го превръщай в кой знае какво събитие. Просто му пиши, че идеята се харесва на повечето тук (ако ти, Мъшрум и аз можем да минем за "повечето тук" :lol: )
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Циндил-Пиндил написа:(ако ти, Мъшрум и аз можем да минем за "повечето тук" :lol: )
а да не е лъжа :lol:

Edit: писах ЛС вече...
Изображение

Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

модове, нали няма никога да ни оставите ??? :cry: :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

kokteil_molotow написа:модове, нали няма никога да ни оставите ??? :cry: :roll:
какво да оставим?чата с Циндил не ти се отразява добре :)
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”