ПсихологиЯ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

таа...колко станахме вече?щото и аз съм вътре :lol:
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Аватар
beetleju1ce
В началото бе словото

Мнение от beetleju1ce »

май че къмто 6ма вече сме 8)
it's a dirty job but someone's gotta do it
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

А бтв да ви питам,защото явно съм се отплеснал като са ми казали,кога ще ни дават студентските книжки :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

Stark написа:ха така,ще се сетиш,но разлей се в още няколко реда :roll: да знаем с какав мома си имаме работа :wink:
Ох :oops:
Да кажем, че психологията или ще ме оправи отчасти (утопия), или ще ме довърши, но то няма лошо 8) :lol:
От София съм и освен от разнищване на дебрите на болното човешко съзнание се интересувам страшно много от театър:) и актьори :oops:
Бих казала, че приличам на принцеса от приказките... хм... преди злата магия да е разтрогната :kermit: :toothy10: :toothy7: :toothy6: :mrgreen: Доста често се е случвало някой да иска да си отреже главата само да не ме слуша:whax: :twisted:
Хм... колко реда станаха^^^ аха :lol: А ето и малко качествена информация: От София съм, завършила съм 2рааег и съм зодия Стрелец, с което поне се гордея 8) :twisted: :lol:
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Аватар
Gery'LM
В началото бе словото

Re: ПсихологиЯ

Мнение от Gery'LM »

Stark написа:Така и така се навъдиха теми за почти всяка специалност,та още една няма да е излишна.Хайде всички бъдещи,колеги и колежки ако въобще пилеят време по нета,да драснат в темичката или н Лс да се опознаем,та да психясваме заедно отранко :roll:
На изпита по англ. в СУ ти каза,че имаш 4.13, дори да имаш 6-ци в дипломата по БЕЛ и чужд език пак балът ти е под 25,който е минимален за трето класиране мъже в тая специалност...Може пък с БЕЛ да си кандидаствал...поне така нещата биха били по-реални..
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

LULLABY написа:
Stark написа:ха така,ще се сетиш,но разлей се в още няколко реда :roll: да знаем с какав мома си имаме работа :wink:
Ох :oops:
Да кажем, че психологията или ще ме оправи отчасти (утопия), или ще ме довърши, но то няма лошо 8) :lol:
От София съм и освен от разнищване на дебрите на болното човешко съзнание се интересувам страшно много от театър:) и актьори :oops:
Бих казала, че приличам на принцеса от приказките... хм... преди злата магия да е разтрогната :kermit: :toothy10: :toothy7: :toothy6: :mrgreen: Доста често се е случвало някой да иска да си отреже главата само да не ме слуша:whax: :twisted:
Хм... колко реда станаха^^^ аха :lol: А ето и малко качествена информация: От София съм, завършила съм 2рааег и съм зодия Стрелец, с което поне се гордея 8) :twisted: :lol:
Сега такова разливане в няколко реда очакваме от Stark :wink:
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Ronnie написа:
Сега такова разливане в няколко реда очакваме от Stark :wink:
По-добре да минем без неговото изляние в името на добруването на човечеството.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Gery'LM написа:
Stark написа:Така и така се навъдиха теми за почти всяка специалност,та още една няма да е излишна.Хайде всички бъдещи,колеги и колежки ако въобще пилеят време по нета,да драснат в темичката или н Лс да се опознаем,та да психясваме заедно отранко :roll:
На изпита по англ. в СУ ти каза,че имаш 4.13, дори да имаш 6-ци в дипломата по БЕЛ и чужд език пак балът ти е под 25,който е минимален за трето класиране мъже в тая специалност...Може пък с БЕЛ да си кандидаствал...поне така нещата биха били по-реални..
Сметка ли ми държиш :shock: Какво аджеба те бърка с какво съм влязъл,след като съм вътре :shock: Като не знаеш с какво съм канд. защо въобще се хабиш да пишеш :?:
нямазначение намери си креативно занимание,че така само обричаш мозъчните си клетки :wink:

И шса разлея като мисля да не се оливам.Родом съм от Банско,завръшил съм 1аег в София,завършил съм и кратък курс по аграрен алкохолизъм в близкия парк(Заимов),много обичам да се заяждам с хората особено по форумите и за да го правя по-успешно се насочих към психологията :roll: Пък и да ми изпушат чарковете няма лошо,както е казал бай ни Марко "лудите те да са живи".С какво ще се занимавам като завърша-кой знае,само с психологията няма да остана,но съм убеден че ще ми даде добра основа за развитие.

Туйито,засега :)
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Мнение от SixkilleR »

^^ тоя па.. я си кажи че си връзкар бе!
майка му е даскалка по философия в СУ, за тва е приет!
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

SixkilleR написа:^^ тоя па.. я си кажи че си връзкар бе!
майка му е даскалка по философия в СУ, за тва е приет!
Пак не си разбрал като съм обяснявал,майката на майка ми е зълва на брата на шурея на декана на философския,който пък от друга страна е баджанак с лелинчо ми :roll:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

хора........ако не изучите психологията добре ще ви шамара :lol: :lol: :lol: Това ми е любимата наука :love7:
Изображение
Аватар
Gery'LM
В началото бе словото

Мнение от Gery'LM »

Stark написа:
Gery'LM написа:
Сметка ли ми държиш :shock: Какво аджеба те бърка с какво съм влязъл,след като съм вътре :shock: Като не знаеш с какво съм канд. защо въобще се хабиш да пишеш :?:
нямазначение намери си креативно занимание,че така само обричаш мозъчните си клетки :wink:

И шса разлея като мисля да не се оливам.Родом съм от Банско,завръшил съм 1аег в София,завършил съм и кратък курс по аграрен алкохолизъм в близкия парк(Заимов),много обичам да се заяждам с хората особено по форумите и за да го правя по-успешно се насочих към психологията :roll: Пък и да ми изпушат чарковете няма лошо,както е казал бай ни Марко "лудите те да са живи".С какво ще се занимавам като завърша-кой знае,само с психологията няма да остана,но съм убеден че ще ми даде добра основа за развитие.

Туйито,засега :)
Нито ти държа сметка,нито се заяждам...изобщо не ме интересува ЗАЩО ще учиш тая специалност.Дори миналата година бях първи курс психология,но реших,че не е за мен тая специалност...
Искам да отбележа,че науката е сериозна и няма общо с както ти казваш "човъркане на мозъци" и "психясване"...ще учите доста сериозни неща ...предполагам знаеш :)

А за изпита,с който си кандидатствал-ти сам спомена,че е английски в една тема...

Много хора си се скъсват от учене,за да са в специалност,която много искат...за пример просто ще дам моя приятелка,която я разделиха 10 стотни от Медицинския..и ще опита следващата година.
Прав си-не те познавам и не мисли,че съм те заяла за нещо,най-малкото не съм такъв човек.Искрена съм и казвам каквото мисля.Но Обичам Честните Хора..тва е всичко
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”