ПсихологиЯ
Модератор: Boromir
- beetleju1ce
- В началото бе словото
ОхStark написа:ха така,ще се сетиш,но разлей се в още няколко редада знаем с какав мома си имаме работа
Да кажем, че психологията или ще ме оправи отчасти (утопия), или ще ме довърши, но то няма лошо
От София съм и освен от разнищване на дебрите на болното човешко съзнание се интересувам страшно много от театър:) и актьори
Бих казала, че приличам на принцеса от приказките... хм... преди злата магия да е разтрогната
Хм... колко реда станаха^^^ аха
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Re: ПсихологиЯ
На изпита по англ. в СУ ти каза,че имаш 4.13, дори да имаш 6-ци в дипломата по БЕЛ и чужд език пак балът ти е под 25,който е минимален за трето класиране мъже в тая специалност...Може пък с БЕЛ да си кандидаствал...поне така нещата биха били по-реални..Stark написа:Така и така се навъдиха теми за почти всяка специалност,та още една няма да е излишна.Хайде всички бъдещи,колеги и колежки ако въобще пилеят време по нета,да драснат в темичката или н Лс да се опознаем,та да психясваме заедно отранко
Сега такова разливане в няколко реда очакваме от StarkLULLABY написа:ОхStark написа:ха така,ще се сетиш,но разлей се в още няколко редада знаем с какав мома си имаме работа
![]()
Да кажем, че психологията или ще ме оправи отчасти (утопия), или ще ме довърши, но то няма лошо![]()
![]()
От София съм и освен от разнищване на дебрите на болното човешко съзнание се интересувам страшно много от театър:) и актьори![]()
Бих казала, че приличам на принцеса от приказките... хм... преди злата магия да е разтрогната![]()
![]()
![]()
![]()
Доста често се е случвало някой да иска да си отреже главата само да не ме слуша:whax:
![]()
Хм... колко реда станаха^^^ ахаА ето и малко качествена информация: От София съм, завършила съм 2рааег и съм зодия Стрелец, с което поне се гордея
![]()
![]()
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Сметка ли ми държишGery'LM написа:На изпита по англ. в СУ ти каза,че имаш 4.13, дори да имаш 6-ци в дипломата по БЕЛ и чужд език пак балът ти е под 25,който е минимален за трето класиране мъже в тая специалност...Може пък с БЕЛ да си кандидаствал...поне така нещата биха били по-реални..Stark написа:Така и така се навъдиха теми за почти всяка специалност,та още една няма да е излишна.Хайде всички бъдещи,колеги и колежки ако въобще пилеят време по нета,да драснат в темичката или н Лс да се опознаем,та да психясваме заедно отранко
нямазначение намери си креативно занимание,че така само обричаш мозъчните си клетки
И шса разлея като мисля да не се оливам.Родом съм от Банско,завръшил съм 1аег в София,завършил съм и кратък курс по аграрен алкохолизъм в близкия парк(Заимов),много обичам да се заяждам с хората особено по форумите и за да го правя по-успешно се насочих към психологията
Туйито,засега
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Пак не си разбрал като съм обяснявал,майката на майка ми е зълва на брата на шурея на декана на философския,който пък от друга страна е баджанак с лелинчо миSixkilleR написа:^^ тоя па.. я си кажи че си връзкар бе!
майка му е даскалка по философия в СУ, за тва е приет!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Нито ти държа сметка,нито се заяждам...изобщо не ме интересува ЗАЩО ще учиш тая специалност.Дори миналата година бях първи курс психология,но реших,че не е за мен тая специалност...Stark написа:Сметка ли ми държишGery'LM написа:На изпита по англ. в СУ ти каза,че имаш 4.13, дори да имаш 6-ци в дипломата по БЕЛ и чужд език пак балът ти е под 25,който е минимален за трето класиране мъже в тая специалност...Може пък с БЕЛ да си кандидаствал...поне така нещата биха били по-реални..Stark написа:Така и така се навъдиха теми за почти всяка специалност,та още една няма да е излишна.Хайде всички бъдещи,колеги и колежки ако въобще пилеят време по нета,да драснат в темичката или н Лс да се опознаем,та да психясваме заедно отранкоКакво аджеба те бърка с какво съм влязъл,след като съм вътре
Като не знаеш с какво съм канд. защо въобще се хабиш да пишеш
![]()
нямазначение намери си креативно занимание,че така само обричаш мозъчните си клетки![]()
И шса разлея като мисля да не се оливам.Родом съм от Банско,завръшил съм 1аег в София,завършил съм и кратък курс по аграрен алкохолизъм в близкия парк(Заимов),много обичам да се заяждам с хората особено по форумите и за да го правя по-успешно се насочих към психологиятаПък и да ми изпушат чарковете няма лошо,както е казал бай ни Марко "лудите те да са живи".С какво ще се занимавам като завърша-кой знае,само с психологията няма да остана,но съм убеден че ще ми даде добра основа за развитие.
Туйито,засега
Искам да отбележа,че науката е сериозна и няма общо с както ти казваш "човъркане на мозъци" и "психясване"...ще учите доста сериозни неща ...предполагам знаеш
А за изпита,с който си кандидатствал-ти сам спомена,че е английски в една тема...
Много хора си се скъсват от учене,за да са в специалност,която много искат...за пример просто ще дам моя приятелка,която я разделиха 10 стотни от Медицинския..и ще опита следващата година.
Прав си-не те познавам и не мисли,че съм те заяла за нещо,най-малкото не съм такъв човек.Искрена съм и казвам каквото мисля.Но Обичам Честните Хора..тва е всичко