Молекулярна биология - учебен план
Молекулярна биология - учебен план
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОГА ЩЕ ГО КАЧАТ В САЙТА ИЛИ ПОНЕ ДА МИ КАЖЕ КАКВО СЕ УЧИ ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ СЕМЕСЪР?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
не знам кога точно ще го качат. снимай си го от библиотеката на бф. първата година първи семестър имаш:
-Цитология 45 часа лекции и 45 упражнения
-Обща и неорганична химия 45/45
-Ботаника 1-анатомия и морфология на растенията) 15 лекции и 30 упражнения
-Структурна и функционална зоология 1 (на безгръбначните) - 45 лекции и 30 упражнения
-Математика - тя продължава 1 и 2ри семестър за разлика от предишните и общо за годината е 60 лекции и 60 упражнения освен нея
2рия семестър имаш още:
-Структурна и функционална зоология 2 (гръбначни) 30(45?) лекции и толкова упражнения не помня
-Аналитична химия 30 лекции и 45 упражнения
-Физика 60 лекции и 60 упражнения
Органична химия - тя продължава и 2ри курс 1ви семестър така че нямаш изпит юни по нея иначе е общо за 2та семестъра 75/60
значи 4 изпита на януари и 4 на юни излиза успех
-Цитология 45 часа лекции и 45 упражнения
-Обща и неорганична химия 45/45
-Ботаника 1-анатомия и морфология на растенията) 15 лекции и 30 упражнения
-Структурна и функционална зоология 1 (на безгръбначните) - 45 лекции и 30 упражнения
-Математика - тя продължава 1 и 2ри семестър за разлика от предишните и общо за годината е 60 лекции и 60 упражнения освен нея
2рия семестър имаш още:
-Структурна и функционална зоология 2 (гръбначни) 30(45?) лекции и толкова упражнения не помня
-Аналитична химия 30 лекции и 45 упражнения
-Физика 60 лекции и 60 упражнения
Органична химия - тя продължава и 2ри курс 1ви семестър така че нямаш изпит юни по нея иначе е общо за 2та семестъра 75/60
значи 4 изпита на януари и 4 на юни излиза успех
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
по принцип изместването на изпити заради ходене по бригади е забранено можеш да видиш заповедта пред кабинета на кобрата
и трябва отделно да се уговаряш с преподаватели. различно свършва сесията но обикновено към средата на юли (тази година беше до 8ми за другите сигурно за 1ви курс още една седмица са дали) защото юни месец има практика и ви приспадат после някакво време. може да запишеш 2ри курс с 2 невзети изпита от първи а за неходенето на практика също трябва да се уговориш (но от зоологията са добри). най-лошия изпит с най-много скъсани е математиката 
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Е толкова ли е страшно??? Може да е сложно , ама ако имаш желание защо трябва да бягаш, пък и нали си се записал там с мисълта , че ще учиш и няма да ти е толкова лесно...нз дано не се изплаша и аз:)
А между другото кои са най-лошите и заядливи преподаватели, при които трябва да внимаваш най-много???
А между другото кои са най-лошите и заядливи преподаватели, при които трябва да внимаваш най-много???
ми съдейки по високия успех на 1ви курс миналата година първия семестър май доста от преподавателите дето режеха няма да ви предават.
то кво да се заяждат вие сте голям курс само асистентите по ще ви знаят от упражнения. ако си ходите редовно на упражнения и си кротувате няма проблем но това зависи от групата де.
абе ше видите няма страшно най-стряскащото поне за мен беше доста така ексцентричния доц. на упражненията по математика който си носи едно куче и изглежда хм странно но може да не го сложат на всички групи иначе като че ли най-много късат на математиката. (а и не се заяждайте с въпросния няма смисъл даже и да ви разправя че сте за лъвов мост не му обръщайте внимание) преди късаха много и по цитология и по збж но нали ти казвам сега няма да са ви тези преподаватели най-вероятно /чух даже че миналата година по збж изпитвал и гл.ас. илиев който е един от най-свестните хора в бфто ше ви води и на практика/.
ми не се сещам сега чак страшни има по-скоро особени персони
абе ше видите няма страшно най-стряскащото поне за мен беше доста така ексцентричния доц. на упражненията по математика който си носи едно куче и изглежда хм странно но може да не го сложат на всички групи иначе като че ли най-много късат на математиката. (а и не се заяждайте с въпросния няма смисъл даже и да ви разправя че сте за лъвов мост не му обръщайте внимание) преди късаха много и по цитология и по збж но нали ти казвам сега няма да са ви тези преподаватели най-вероятно /чух даже че миналата година по збж изпитвал и гл.ас. илиев който е един от най-свестните хора в бфто ше ви води и на практика/.
ми не се сещам сега чак страшни има по-скоро особени персони