най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Определено...Crematory написа:А като четеш мен , не се ли успокояваш, хаха
да не говорим, че както го написа звучеше като сценарий на филм и мислех, че се шегуваш
после ми стана ясно, че не е така де
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Ееее...не мога и аз да не си кажа. Две години и не знам си колко точно месеца. Брои се уж от няква "измислена" дата, ама никога не се полива сpециално с шампанско и екстра сървис в леглото (както и да го разбирате
)...щот си има бая предистория и то богата
Честно казано от една страна изобщо, ама хич не ми се ще да се замесвам, все още като тийн в семейно-подобни гадории...но ето че съдбата ми го шляпва на тепсия. Дърпах се, опитвах се да кръшкам, свалях мъже умишлено, уж си тръгвах....но съм просто в омагьосан кръг, който засега ми носи само щастие (и значителен прогрес в някои деликатни сфери!
)
Cheers!
Честно казано от една страна изобщо, ама хич не ми се ще да се замесвам, все още като тийн в семейно-подобни гадории...но ето че съдбата ми го шляпва на тепсия. Дърпах се, опитвах се да кръшкам, свалях мъже умишлено, уж си тръгвах....но съм просто в омагьосан кръг, който засега ми носи само щастие (и значителен прогрес в някои деликатни сфери!
Cheers!
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
това за половинката и навика си е отностителна работа...до хора е по-скоро
имам едни познати, които са от почти 6 годиони заедно (след около месец май ги правят) и до скоро изглеждаха точно така...все едно си им е навик да се виждат всеки ден...не знам какво им стана обаче наскоро и тая любов тяхната наново си се възроди, сега пак са си влюбените гълъби, които познавах и преди и само гледат как да се осамотят някъде
имам още една позната двойка, която оня ден на 17 ли беше, нямам идея точно кога направиха 6 години и двамата бяха забравили
постоянно си се гушкат и са на "пиле" и "миличко" и все едно са от вчера заедно (като се има предвид че той е на 30, а тя на почти 23)...
а иначе по темата - моята най-дълга е 2 години и 2 месеца...още не мога да проумея как съм била с един човек толкова време
а иначе по темата - моята най-дълга е 2 години и 2 месеца...още не мога да проумея как съм била с един човек толкова време
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
на 1-ви октомври правим година, леле-мале, плашим се! а сичко беше като на майтап в началото..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
много готино, като някакъв филм...gali4ka85 написа:скоро 3 години ..... ама ако ви кажа че се познаваме от детската градина и близо 15 години не се бяхме виждали ще разберете колко е яка ситуацията между нас
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!