Колко струва доброто отношение?
Модератор: Плазмодий
Е,това е гадно
.Все пак вие сте били малки и някой е трябвало да защитава интересите ви!
Да похваля една продавачка-всеки път,когато отида,е много учтива и винаги пожелава "Приятен ден",дори и когато има много хора и е натоварено.Останалите продавачки въобще не са така.
Да похваля една продавачка-всеки път,когато отида,е много учтива и винаги пожелава "Приятен ден",дори и когато има много хора и е натоварено.Останалите продавачки въобще не са така.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе стига сме се оправдавали с това турско робство. Инертността на българина понастоящем не е причинена от турското робство, а от липсата на желание да се отърси от робския манталитет и тъй удобната пасивност. Много по-лесно е винаги друг да ти е виновен.got написа:Има голямо значение манталитета.500-те години робство се усещат доста видимо.Пък и доскоро са ни възпитавали да бъдем все смачкани..."Преклонената главица сабя не я сече".
Както казва професорът ни по история на Балканите:
- Що ви смърдят кенефите?
- Ами 500 години турско робство.
- А що си хвърляте боклуците по улиците, що не ви работят асансьорите?
- Как защо? Ами 500 години турско робство!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
добре, затапи ни, аз млъквам засраменоpora_e_priqtel написа: Абе стига сме се оправдавали с това турско робство. Инертността на българина понастоящем не е причинена от турското робство, а от липсата на желание да се отърси от робския манталитет и тъй удобната пасивност. Много по-лесно е винаги друг да ти е виновен.
Както казва професорът ни по история на Балканите:
- Що ви смърдят кенефите?
- Ами 500 години турско робство.
- А що си хвърляте боклуците по улиците, що не ви работят асансьорите?
- Как защо? Ами 500 години турско робство!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а забеляззали ли сте при някакви определени случаи, да кажем шефът им е в магазина, че се отнасят по-иначе...
онзи ден влизам в един магазин и поисках да видя нещо (само дето сега не се сещам точно какво беше) и давайки ми го продавачката каза:"Заповядай" и въпреки че се учудих реших, че може женицата просто да е възпитана добре...после като й дадох парите и като ми върна рестото, пак "Заповядай", което отново ме учуди...но в следващия момент, подавайки ми торбичката с покупките пак със "Заповядай" и вече сериозно се шокирах...и точно преди да се завъртя да изляза от магазина, мернах някакъв човек зад витрините, в близост до нея (бая по-възрастен от нея, и нямаше как да й е мъж да кажем) и й гледаше настоятелно в ръцете...та ми стана смешно, хората какви неща правят само, за да направят добро впечатление на шефовете си 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
На мен пък винаги ми казват Добър ден, Довиждане, Приятен ден бла бла .. ама винаги, и се отнасят много любезно, не знам как става тоя номер. Просто аз се усмихвам на всички и съответно отношенията ми са повечето пъти абсолютно безпроблемни, даже с пъти по-добри отколкото на мои приятели например ..
Нооооо, ако някой/я някъде си позволи да не ми се усмихне достатъчно раболепно, колкото смятам, че е нужно, или още по-лошо - прави ми проблеми - гледай какво става охоооооо
Както казва Паган, не само говоря, ми ги удавям в нови и нови аргументи докато не осъзнаят вината, простотията си и не се изпотят от неудобство. И им е малко, защото в такива моменти съм способна да убивам и май ми личи, макар и никога да не повишавам тон
Както стана оня ден в "Ботуша" - поредното просташко заведение от категорията на Уго, Дивака, Кривото и тям подобни
Във всички нормални заведения, когато има платена резервация, се слага табелка "резерве" часове преди уречения час, за да не сяда никой на масата, а не да се настаниш и да идва 16 пъти и да ни гони някаква си простакеса и да ми разваля срещата с френдовете; да сме готови със сметката 15 мин преди резервацията, от които 5 мин да й обясняваме, докато стопли мозъчната й клетка, че нямаме по-малко от 50лв, а още 10 мин да се разкарва единия френд да разваля сам парите и накрая да вдигне скандал защо сме още там!!!! WHAT DA ....?!?! Ми отидохме с френдката при управителя - потен и дебел смотаняк на бара и ги направихме на нищо, макар че още можеше
Нарича се Сървис и е Сървис, за да ти се покланят и да те умоляват да се върнеш, както прави един сладур на басейн Спартак - раболепно, лицемерно, абсолютно преиграно... обожавам го
Нооооо, ако някой/я някъде си позволи да не ми се усмихне достатъчно раболепно, колкото смятам, че е нужно, или още по-лошо - прави ми проблеми - гледай какво става охоооооо
Нарича се Сървис и е Сървис, за да ти се покланят и да те умоляват да се върнеш, както прави един сладур на басейн Спартак - раболепно, лицемерно, абсолютно преиграно... обожавам го