LOOP
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз не изговарям по 15лв. на месец, така че не смятам да минавам на Loop. Пък и едва ли някой от приятелите ми ще го направи, така че тая 1ст. на минута не ме грее особено. А за да изговоря 15лв., дори на по-скъпата тарифа трябва да говоря доста. А аз мразя да говоря по телефона. Но пък мога да заливам хората с смс-и, това по ми допада... 
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
И аз се вързах и съм доволна,защото хората,които ще останат в Бургас и които най-много ще ми липсват,също се вързаха.... Ще има говорене:)
Има само един проблем и не бих го нарекъл малък: Мрежата е отвратителна!!!! Не можеш да се свържеш,а ако случайно го направиш прекъсва почти винаги....Всеки да си прецени....
Има само един проблем и не бих го нарекъл малък: Мрежата е отвратителна!!!! Не можеш да се свържеш,а ако случайно го направиш прекъсва почти винаги....Всеки да си прецени....
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Аз защо нямам такъв проблем? Свързвам си се когато и с когото си поискам:)Fervourrr написа: Има само един проблем и не бих го нарекъл малък: Мрежата е отвратителна!!!! Не можеш да се свържеш,а ако случайно го направиш прекъсва почти винаги....Всеки да си прецени....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: