Японистика като второ висше?
Модератор: Don Horhe
Японистика като второ висше?
Може да ставам досадна, но ми е нужно да знам изобщо мога ли да запиша японистика като второ, защото съм чувала, че за някои специалности номера не става
Е, как стоят нещата при японистиката? Много ще ви се радвам, ако ми отговорите.. особено пък и ако отговорът ме удовлетворява 
Има някои възможности да учиш езика, като гледам ти едната вече си я набелязала - курсовете
Иначе ти остава прехвърлянето... Или пък да го запишеш като си завършиш Арабистиката второ висше. Ти по-горе за второ висше ли говореше или за втора специалност, защото висше може разбира се, но като втора специалност от третата година не .. 
Die Faulheit ist der Fleiß der Träumer!
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
За Олга ли говориш? Ти нея не я мисли, тя е била една година в Япония и знае достатъчно добре езика, за да вземе и три курса наведнъж, ако си поиска. Това се отнася за всички, които държат 3-ти и 4-ти курс заедно - те до един са били в Япония. Освен това 4-ти курс в Японистиката има точно три предмета на кръст (за онези, разбира се, които се отърваха от системата на допълнителните кредити), така че не е проблем да се вземе.dragonfly написа:Познавам момиче, изглежда си съвсем нормално, в момента взима 3 и 4 курс Японистика за една година, записва Арабистика като второ, и в същото време работи в посолството... Такива хора не ви ли вдъхновяват?
Можеш да запишеш японистика като второ висше, и имаме такива хора.
Мисля, че е въпрос на гениалност или по-скоро "knack of learning languages". Не че се имам за толкова надарена, но когато човек иска нещо изключително силно, не е ли това важен предлог за успех. Знам, много философско стана, сигурно се оправдавам, защото и мен малко ме е страх от провал, но до след втори курс мисля, че ще се бъда ориентирала. Иначе Stark, като цяло съм съгласна с теб, а Александър - теб те прегръщам силно за хубавата вест 
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: