за кандидатстващите МО

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Ами ще те разочаровам, но учебният план е различен всяка година и ще бъде готов към края на септември.
:cry: :evil:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

independiente написа:Ами ще те разочаровам, но учебният план е различен всяка година и ще бъде готов към края на септември.
:cry: :evil:
Хахаха, имам чувствто че всички влязохме тази специалност без изобщо да знаеме какво, що :lol:
Аватар
I, Voyager
В началото бе словото

Мнение от I, Voyager »

Каква стана тя... :lol: Нищо колеги оптимизъм му е майката. Ако питате мен най-добре ние сами да си направим програмата 8)
Изображение
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

абе кво става с личните бе??? Тея от подръжката тотално са ни изоставили май...
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения

Мнение от independiente »

I, Voyager написа:Каква стана тя... :lol: Нищо колеги оптимизъм му е майката. Ако питате мен най-добре ние сами да си направим програмата 8)
Гласувам с две ръце за тази идея, колега :)
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

впрочем защо е цялата тази секретност относно учебните планове на право и мо?? Как може при някои други университети всичко да е ясно, прозрачно и т.н, а в СУ даже не знаеш какво ще учиш!!! Пълен парадокс! За мен остава успокоението, че избрах традицията пред новото по отношение на МО, а именно унсс пред су... мислете му вие :lol: Все пак мн искам да сравним учебните програми на двете унита за мо....
silviq_
В началото бе словото

Мнение от silviq_ »

А ти след като си избрал унсс какво те интересува учебната програма в СУ? ......."мислете му вие".и ми е интересно набутване ли е да учиш в СУ и то в една от най-хубавите специалности ?
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

е не, не съм казал, че сте набутани, аз си имам свои доводи, поради които съвсем умишлено избрах унсс пред су . Това по никакъв начин не значи, че сте набутани :P А за програмата... ами любопитен съм, в крайна сметка след 4 години вероятно ще кандидатстваме за едни и същи работни места, колкото и малко да са те, и няма да е лошо да знам конкуренцията как се движи....
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Баце, ти кво? Индустриален шпионаж ли искаш да практикуваме, да донасяме папки с досиета и да докладваме за промени...аз съм честен човек и бих изискал мноооооооооооооооого голяма сума, за да се лиша от моята лоялност :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Хайде сега, да не ставаме дипломати с по АК в ръка :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”