Спорт ?
A искам да попитам... За да се запиша даден спорт, трябва ли да съм го тренирала преди това и да имам умения или мога да се запиша нещо, което не мога, но искам да науча? В моя случай това е тенис. И ако евентуално се запиша тенис, аз ли трябва да си осигуря ракета и т.н или ми дават? Извинете невежеството ми, но ще се радвам някой, който знае, да ме информира 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Е добре де аз като харесвам и горе долу се справям в почти всички спортове освен ските какво да правя
Много труден избор ще е! Колебая се най-вече между плуване, тенис на маса, баскет и футбол и фитнес ако има. Мога ли да запиша повече от 1 спорт?
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ааа ама на мене топките,а тоест тениса, не ми е силната странаJ`E`K`O написа:a то и аз отначало мислех да пиша плуване, нищо че и аз не мога да плувам, но май за сега ще е тенис, ще удряме топката с Ани_87
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
aми зависи от специалността ти и т.н. За някои нямаш нито един задължителен спорт, за други имаш 2, доколкото знам. Но няма максимален брой за спортовете. Теб ако ти се ходи и имаш време може на всичките да ходишTHE_PARASITE написа:Колко спорта могат да се избират?Има ли точна бройка или това се определя от различните факултети?
Ани_87, и аз не съм играл тенис, ще има да се мъчим да уцелим топчето, пък наистина ако ни цапне по главата може и да ни дойде акъла