Иначе,ако искате да се свържете с мен : ivanova_iv_hristina@yahoo.com.
Ако си оставите ваште, се заемам да организирам една среща края на септември.
Модератор: Boromir
То името ти го имаше и на таблото в ректората...Пък по ай пи вервай ми съвсем ще се ориентираме.Друг е въпроса,че просто се пошегувахivcheto написа:Да. Лесна трябваше да бъде в кавички. Аз даже на редовния изпит имам по-ниска оценка отколкото на пробния. И няма нужда от издирване. Пък по IP-то съвсем няма да се ориентирате. Аз ако исках да се крия нямаше да си пиша името. Никак не обичам анонимността, затова го направих. Не разбрах само реакцията към коя част от текста е.
И аз бях така, ама добре че на английския изкарахindependiente написа:О, като я чух тази тема си изпуснах минералната вода![]()
И много бързо пред очите ми се сгромолиха всички надежди, които възлагах на оценката от предварителния изпит...
Ама вече ме приеха МО и не ти се сърдя Ivche.
А иначе, въпреки че секретарката в ЮФ убеждаваше едно момиче, което на 1-во класиране беше прието на второто си желание (нещо от рода на информатика), че за МО бала за момичета няма да падне- той явно е паднал и то с "цели" 6 стотни...Е при момчетата е 1, ама късмет
Е, и аз на няква магия влязох майflyhouse написа:И аз бях така, ама добре че на английския изкарахindependiente написа:О, като я чух тази тема си изпуснах минералната вода![]()
И много бързо пред очите ми се сгромолиха всички надежди, които възлагах на оценката от предварителния изпит...
Ама вече ме приеха МО и не ти се сърдя Ivche.
А иначе, въпреки че секретарката в ЮФ убеждаваше едно момиче, което на 1-во класиране беше прието на второто си желание (нещо от рода на информатика), че за МО бала за момичета няма да падне- той явно е паднал и то с "цели" 6 стотни...Е при момчетата е 1, ама късмет