за кандидатстващите МО

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

sea_foam
В началото бе словото

Мнение от sea_foam »

Ти кажи,че си от Варна,ние ще ти дойдем направо на гости!Осигури палатковия дипломатически лагер само :D
Иначе,ако искате да се свържете с мен : ivanova_iv_hristina@yahoo.com.
Ако си оставите ваште, се заемам да организирам една среща края на септември.
ivcheto
В началото бе словото

Мнение от ivcheto »

Честито на всички колеги и колежки!:) Не знам вие как мислите, но сигурно има много истина в негативните оценки за МО. И така като гледам неуредиците започват още с учебния план, за който извънредно нелюбезно ми обясниха, че ще бъде съставен "по-късничко", защото преподавателите в МО били от различни факултети и се разбират кой какво ще преподава едва след като си направят плана за основните специалности. Общо взето, каквото си го направим ние - това ще е. И който колкото иска, толкова ще научи. Аз лично дори съм доволна от слуховете, че програмата не била особено натоварена. Някакси не ми се струва красиво един дипломат да е изперкал от учене. Въпросът за реализацията стои по същия начин - предимно зависи от амбицията ( въпреки че и социалното положение не е за пренебрегване). Пък и в крайна сметка не от всяко дърво става свирка. За да бъдеш добър дипломат се изисква много повече от образование. На първо място трябва възпитание, което, за съжаление, не се придобива само с четене, дори и на много дебели книги :wink: Всички сме наясно с тромавата и не особено ефективна образователна система. Наивно е да мислим, че в униврситета - пък бил той и СУ - нещата стоят различно. Сигурна съм, че все пак има какво да научим - и от преподавателите, и един от друг. Надявам се, че годините, които ще прекараме заедно няма да са изгубено време за никого от нас. Желая приятна заслужена почивка на всички!

Ива Георгиева (главният виновник за лесната тема по история)

П.С. Тегленето на темата не е нагласено. Бях избрана абсолютно случайно. В пликовете имаше различни теми. Никога не съм предполагала, че процедурата е толкова прозрачна. По ирония на съдбата присъствах и на тегленето на предварителната тема. Там нещата не стояха точно така :wink: Но...това вече не е толкова важно - нали сме приети! :wink: Още веднъж чесито!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

^^^Издирете я по ай пи :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

ivcheto написа:Ива Георгиева (главният виновник за лесната тема по история)

Има същите отлични оценки като миналата година-тука лесно няма :lol:
Toto-I will remember
ivcheto
В началото бе словото

Мнение от ivcheto »

Да. Лесна трябваше да бъде в кавички. Аз даже на редовния изпит имам по-ниска оценка отколкото на пробния. И няма нужда от издирване. Пък по IP-то съвсем няма да се ориентирате. Аз ако исках да се крия нямаше да си пиша името. Никак не обичам анонимността, затова го направих. Не разбрах само реакцията към коя част от текста е.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ти сега МО ли ще учиш? :lol:
Toto-I will remember
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

ivcheto написа:Да. Лесна трябваше да бъде в кавички. Аз даже на редовния изпит имам по-ниска оценка отколкото на пробния. И няма нужда от издирване. Пък по IP-то съвсем няма да се ориентирате. Аз ако исках да се крия нямаше да си пиша името. Никак не обичам анонимността, затова го направих. Не разбрах само реакцията към коя част от текста е.
То името ти го имаше и на таблото в ректората...Пък по ай пи вервай ми съвсем ще се ориентираме.Друг е въпроса,че просто се пошегувах :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
ivcheto
В началото бе словото

Мнение от ivcheto »

МО ще уча,да. За таблото в ректората е ясно. Не исках съобщението ми тук да бъде анонимно.Ще се видим през октомври,"колеги":) Много ми е смешно това обръщение:) Трудно ще свикна да го използвам.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

ivcheto написа:Ще се видим през октомври,"колеги":) Много ми е смешно това обръщение:) Трудно ще свикна да го използвам.

Напротив,свиква се супер бързо,колега :lol:
Toto-I will remember
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

О, като я чух тази тема си изпуснах минералната вода :roll:
И много бързо пред очите ми се сгромолиха всички надежди, които възлагах на оценката от предварителния изпит...
Ама вече ме приеха МО и не ти се сърдя Ivche 8) .

А иначе, въпреки че секретарката в ЮФ убеждаваше едно момиче, което на 1-во класиране беше прието на второто си желание (нещо от рода на информатика), че за МО бала за момичета няма да падне- той явно е паднал и то с "цели" 8 стотни...Е при момчетата е 0,01, ама късмет :D
Последно промяна от independiente на 15 Авг 2006, 18:01, променено общо 2 пъти.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

independiente написа:О, като я чух тази тема си изпуснах минералната вода :roll:
И много бързо пред очите ми се сгромолиха всички надежди, които възлагах на оценката от предварителния изпит...

А иначе, въпреки че секретарката в ЮФ убеждаваше едно момиче, което на 1-во класиране беше прието на второто си желание (нещо от рода на информатика), че за МО бала за момичета няма да падне- той явно е паднал и то с "цели" 6 стотни...Е при момчетата е 1, ама късмет :D
И аз бях така, ама добре че на английския изкарах :lol:
Аватар
res
В началото бе словото

Мнение от res »

Здравейте, извинявам се ако някъде във форума е било наприсано :oops: , но все пак, ако някой от вас знае какъв е минималният бал за МО (момичета, второ класиране) да го сподели тук. Предварително ви благодаря
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

flyhouse написа:
independiente написа:О, като я чух тази тема си изпуснах минералната вода :roll:

А иначе, въпреки че секретарката в ЮФ убеждаваше едно момиче, което на 1-во класиране беше прието на второто си желание (нещо от рода на информатика), че за МО бала за момичета няма да падне- той явно е паднал и то с "цели" 6 стотни...Е при момчетата е 1, ама късмет :D
И аз бях така, ама добре че на английския изкарах :lol:
Е, и аз на няква магия влязох май :) 8)

:arrow: А за мин. бал /момичета/ при мен пише 27.25 .
На 1-во бе6е 27.33. :)
Надявам се, че ти помогнах. :D
Последно промяна от independiente на 15 Авг 2006, 18:18, променено общо 1 път.
Аватар
res
В началото бе словото

Мнение от res »

Благодаря ти!!! :wink:
Аватар
I, Voyager
В началото бе словото

Мнение от I, Voyager »

Случайно някой да знае къде може да се види учебният план? Аз доста се поразтърсих, но нищо не успях да намеря. :?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”