СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Публикувай отговор
Аватар
Free`your`mind
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Free`your`mind »

Здравейте и от мен :) Вчера се записах в Стопаснки факултет - Стопанско управление с немски :) Ако има бъдещи колеги, да пишат, за да се запознаем още от сега ;)
А за "вълците", да попитам - трудно ли е, как е, доволни ли са и т.н :)
Аватар
mascha
В началото бе словото

Мнение от mascha »

Здравейте, немски зайци :D (казвам го съвсем добронамерено!!:))

стоп.факултет ще ви хареса, но трябва да ви кажа, че не е много лесно..немците са доста, за първи курс при мен бяха 3-ма за 1-я семестър и 3-ма за 2-я семестър. по-нататък във годините оредяват.. entry_91, ще ти е доста напрегнато, ако си решила да работиш успоредно със следването 1-ви курс и то с 6-часов работен ден, но както се казва невъзможни неща няма! УСПЕХ;) заверки наистина няма, но по математика и на упражненията по информатика, ще ви водят на списък дали сте там или не. за другите предмети не се сещам да са пускали списъци.
еми това се сетих да напиша:) ще се видим на есен!;)
Spy_Smile
В началото бе словото

Мнение от Spy_Smile »

Здравейте, и аз вчера се записах в Стопанско управление с английски :) Много съм доволна, защото точно това исках и мисля че няма да се разочаровам определено от този факултет. За тези с немски и френски разбрах че има доста преподаватели немци и французи, а така ли е и при СтУ с английски. И я кажете за общежитията на Стопански Факултет, какви са условията там, добри ли са стаите?
Smile!:)
entry91
В началото бе словото

Мнение от entry91 »

masha , мерси за отговора. Много ми е интерсно по информатика какво се учи? А по мат 1 (да не би да е комплексни числа и интеграли, че за нещо такова ни говореше класната)?:) Между другото по кои ръководства учите по предметите?:)
Аватар
mascha
В началото бе словото

Мнение от mascha »

по информатика учебния план е еднакъв за всички - СУ и икономика. лекциите са на 2 групи: 1) всички събрани от стопанско 2) всички от икономика. на упражненията е различно - както са си групите и са разпределени на няколко асистента. Немските са при Джеймс Осонду. Упражненията 1-я семестър са на Word, 2-я на Excel :)
на лекциите присъствието не е особено голямо :? учим за това какво е информатика, програмни езици, Oracle, бази данни, Windows-ите, електронна поща, компютърни мрежи, изкуствен интелект, малко хардуер..за такива теми на лекции се сещам :)

математиката е на немски, но я води българка;) мнението на студентите за нея е доста противоречиво, но аз лично изключително много я уважавам като преподавател и харесвам като човек! 1-я семестър е линейна алгебра и аналитична геометрия, 2-я е диференциално и интегрално смятане.

колкото до ръководствата..по някои предмети (прим. информатика)- само лекции, по управление, микро си има учебници, немците си носят специални материали във формата на учебници. Общо взето, ако искаш да учиш, ще си имаш откъде :wink:
Последно промяна от mascha на 10 Авг 2006, 13:15, променено общо 1 път.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Абе аз го знам стопанския...на 4ти километър :lol:
.
Аватар
mascha
В началото бе словото

Мнение от mascha »

Richard B. Riddick написа:Абе аз го знам стопанския...на 4ти километър :lol:
много правилно си се ориентирал :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Смейте се вие, аз там живея :lol:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

нЕма лошо :)
.
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Някой би ли ми дал информация за СтУ с АЕ, моля! Освен това искам да попитам за чуждите езици- знам, че са два задължителни, но мога ли да уча и трети? :?: А и още нещо, какво представлява Бизнес Клуба???? Ще ви бъда много благодарна! :lol:
mangasarka
В началото бе словото

Мнение от mangasarka »

Стопанският в сравнение с УНСС е доста по-силен, но пък в УНСС купоните са несравнимо по-добри. Съжалявам, че ви разочаровам.
celuvkov
В началото бе словото

Мнение от celuvkov »

Здравейте колеги.Икономика в СУ на анг.-една сбъдната мечта.А относно купоните,сигурен съм,че от тая година УНСС ще ни диша прахта. :lol:
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

http://www.bisclub.org/
Това е сайта на Бизнес клуба
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Вече излезе второ класиране- балът за СтУ с АЕ е паднал от 31.60 на 31.26! :? :shock: Явно желаещите са много, а? :D
celuvkov
В началото бе словото

Мнение от celuvkov »

Казаха ми,че Стоп.Фак имал отбор по футбол.Това вярно ли е?Ако някой има информация по въпроса нека сподели :D
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”