Кажете някой хубав клуб?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Кажете някой хубав клуб?
Ако види тази рубрика някой незапознат със студентския живот човек, ще си каже - абе тия студенти само разправят за веселби и купони, пък ето във форума никой нищо не е писал;) Защо така? Хайде препоръчайте ми някой готин клуб, че като гледам и аз не си падам много много по нощния живот и не знам:(
(Е, излъгах малко:) Но все пак ми е интересно да чуя някое и друго мнение.)
(Е, излъгах малко:) Но все пак ми е интересно да чуя някое и друго мнение.)
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И не само, но разбира се човек трябва да прочете програмата, за да си избере.
О!ШИПКА
София
ул. Шипка 11
(02) 944 92 88
oshipka@avtora.com
[www.avtora.com]
раб. време: 18:00 - ...
Сцена за авторска музика О!Шипка е основан през есента на 2000г. и до момента е единственото място за постоянна изява на нови авангардни групи, диджеи и изпълнители с авторски репертоар в България. "Сцената" се радва на изключително голям интерес от публиката, тъй като са представени
различни музикални стилове - от джаз, хип-хоп и ска до експериментална електронна музика, хардкор, ню-метъл,
кросоувър и дори блек метъл.
Тук са имали участия най-интересните
и актуални български групи, което е изиграло ролята на старт в кариерата на много от тях.
Месечната програма на клуба се изнася
в началото на всеки месец чрез постери и флайери, може да се види и на уеб адреса на клуба: http://www.avtora.com.
В сайта ежедневно се публикуват новини
за събитията в музикалния живот на страната, предлагат се снимки, редки mp3-ки, предоставени лично от артистите и полезни линкове към подобни уеб адреси.
/инфо от програмата.бг/
О!ШИПКА
София
ул. Шипка 11
(02) 944 92 88
oshipka@avtora.com
[www.avtora.com]
раб. време: 18:00 - ...
Сцена за авторска музика О!Шипка е основан през есента на 2000г. и до момента е единственото място за постоянна изява на нови авангардни групи, диджеи и изпълнители с авторски репертоар в България. "Сцената" се радва на изключително голям интерес от публиката, тъй като са представени
различни музикални стилове - от джаз, хип-хоп и ска до експериментална електронна музика, хардкор, ню-метъл,
кросоувър и дори блек метъл.
Тук са имали участия най-интересните
и актуални български групи, което е изиграло ролята на старт в кариерата на много от тях.
Месечната програма на клуба се изнася
в началото на всеки месец чрез постери и флайери, може да се види и на уеб адреса на клуба: http://www.avtora.com.
В сайта ежедневно се публикуват новини
за събитията в музикалния живот на страната, предлагат се снимки, редки mp3-ки, предоставени лично от артистите и полезни линкове към подобни уеб адреси.
/инфо от програмата.бг/
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
chalga sux
i az ne sum mn naqsno,za6toto 6te sum za purva godina,no kolkoto puti sum hodila na STROEJA v stud. grad vse e bilo mn qko.
carpe diem
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
hahhah

da, na m.luiza ne beshe losho, makar i predishnite godini da beshe po-qko.. no nqma kak - swyrshi letniqt sezon...
w stroeja syshto e qko..
a sega se setih za Biblioteka.. tam posledno bqh w denq na zawyrshwaneto ni.. i estestweno imam dobri spomeni ot tozi den..
chalga sux
da, na m.luiza ne beshe losho, makar i predishnite godini da beshe po-qko.. no nqma kak - swyrshi letniqt sezon...
w stroeja syshto e qko..
a sega se setih za Biblioteka.. tam posledno bqh w denq na zawyrshwaneto ni.. i estestweno imam dobri spomeni ot tozi den..
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 12:55, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка: