Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
sea_foam написа:ем,верно ,че понякога ,като реша да поскъся косaта повечко,малки момиченца ми викат батко,ама според официланите документи съм женско..
хихихиих...извинявай не съм прочел ник-а на поста ти и съм го зел за мъжки то вие сте х2 повече отнас, така че тряя още бая да налазват да се обадят в сайта
sea_foam написа:dear inmates,айде да си чукнем една среща по някое време преди началото на учебната година!
Съгласен, втората половина на септември? Да ви питам- знаете ли от тука какво следва, след като се записахме? Казаха ми да следя таблото пред 238 за началото на годината и всякаква информация.
Еми,няма значение кога.Ама е хубаво да я уредим предварително и да разменим координати,щото след 1-2 седмици или месец най-много ще спрем да влизаме във форума и няма да успеем да се сберем.
sea_foam написа:dear inmates,айде да си чукнем една среща по някое време преди началото на учебната година!
Аз съм твърдо за! Проблемът е, че нямам идея кога ще идвам пак до София, а от Варна ми е малко сложно пътуването. Нямам търпение да се запозная с всички бъдещи колеги .