Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
mangasarka
- В началото бе словото
Аз мисля, че приятелството и сексът не се изключват, освен ако някой от двамата е много впечатлителен.Sw1tched написа: Представете си следната ситуация:
Двама приятели от противоположни полове, са без "половинки", но не са особено заинтересовани един от друг в този аспект. Решават, че ще чакат подходящия човек, но в крайна сметка хора сме, секса си е необходимост ...и ето, че станала работата. Мислите ли наистина, че задължително ще се появяват някакви чувства и още по-вероятно само у единия? Или е възможно секса да е секс, приятелството приятелство and they all lived happily forever after...
Ами аз явно влизам в категорията "изключения, потвърждаващи правилото" (ако се съди по консенсуса де!), защото съм била с мой приятел, без това да ни развали отношенията. Просто и двамата преживявахме супер тежко раздяла с хора, които значеха много за нас, и това си беше един вид утеха. Не казвам, че "все едно нищо не се е случило", остана си като нещо, за което си се бъзичкаме съвсем нормално и приятелски и не ни е навредило на отношенията.
In Funken versunken steh
ich in Flammen
und bin im Wasser verbrannt
Im Wasser verbrannt
ich in Flammen
und bin im Wasser verbrannt
Im Wasser verbrannt
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не съм пробвал, ама някак не си го представям
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя