Немска филология??
Модератор: Don Horhe
Немска филология??
има ли тук някой, дето да учи това?? Любопитно какво би споделил за специалността, струва ли си, как е уредена, такива неща ме интересуват...
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
здравейте,
аз учих миналата година немска филология,надявам се сега да се прехвърля ,защото тази филология хич не ми е на сърцето.
това,което мога да кажа от личен опит е ,че нивото е ужасно-с нищо не са се подобрили знанията ми по немкси език,да не говорим,че поне в моята група все така се получаваше ,че губим и т.н. и преводите,които сме правили се броят на пръстите на едната ми ръка,което е повече от жалко:(((
дано да се оправи положението и не знам на мене лично не ми беше много нанагорно,изкарах си и отличен успех ,което явно е като някакъв мит ,4е не се изкарва...
все пак пожелавам успех на всички,които искат да се захванат с таз филилогия
аз учих миналата година немска филология,надявам се сега да се прехвърля ,защото тази филология хич не ми е на сърцето.
това,което мога да кажа от личен опит е ,че нивото е ужасно-с нищо не са се подобрили знанията ми по немкси език,да не говорим,че поне в моята група все така се получаваше ,че губим и т.н. и преводите,които сме правили се броят на пръстите на едната ми ръка,което е повече от жалко:(((
дано да се оправи положението и не знам на мене лично не ми беше много нанагорно,изкарах си и отличен успех ,което явно е като някакъв мит ,4е не се изкарва...
все пак пожелавам успех на всички,които искат да се захванат с таз филилогия
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!
мерси,bubi.to,
леко ме разочарова с нещата, които написа...май съм доста идеалистично настроена
аз си се раздвам на специалността, въпреки че не ми се завършва тя, мисля, че тази година ще я следвам с удовоствие, а за догодина ще мъча прехвърляне 
леко ме разочарова с нещата, които написа...май съм доста идеалистично настроена
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!