не,че мисля,че ще съм в НБУ..(ах,тези такси.........)надявам се за СУ,но човек трябва някак си да се подсигури все пак..
Относно НБУ....
Модератор: Boromir
- TheSnake
- В началото бе словото
Относно НБУ....
имам въпрос защото малко ми са неясни нещата там(защо ли..просто не си взех справочника им
) аз по принцип кандидатствах там като краен вариант в случай,че абсолютно никъде не ме приемат...но все пак тъй като излезе 1-во класиране и съм приета 1-во желание информатика
как стои въпросът с датите за потвърждаване там...все пак аз не искам да се записвам,чакам други класирания(както казах НБУ ми е последен вариант),а може ли само да се потвърди мястото ми без да се записвам,а и до кога може да стане това...рових се в сайта нищо не намерих за срокове след 1-во класиране само дати за записване до 21 септември
добре,но все пак ще има и други класирания,а не знам датите нито за тези класирания,нито за разните му там потвърждения...
не,че мисля,че ще съм в НБУ..(ах,тези такси.........)надявам се за СУ,но човек трябва някак си да се подсигури все пак..
Умен е този ,който греши.Глупав е този,който повтаря грешките си!
- The Puppeteer
- В началото бе словото
http://www.nbu.bg/index.php?l=867
Я погледни това, има ли нещо общо с информацията, която те интересува ....
Я погледни това, има ли нещо общо с информацията, която те интересува ....
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
- TheSnake
- В началото бе словото
не го бях открила,извинявам се...и все пак е за записване,а за потвърждение нищо...както и да е ..благодаря все пак,ще се оправя някак 
ПС..о не,направо се плаща такса...тия луди ли са...само така се запазва мястото ..е,не..
отказвам се от НБУ...
ПС..о не,направо се плаща такса...тия луди ли са...само така се запазва мястото ..е,не..
Умен е този ,който греши.Глупав е този,който повтаря грешките си!
За информатика
Моля те кажи с какъв бал си, защото на мен малко не ми стига за информатика в НБУ. 10х 
информ
УФф... С 30 точки точно по-малък, но минималният е спрял на 620 ...Ужас ми е...В СУ е абсурд да се докопам до информатика
Благодаря ти пак
дано се изпълни желанието ти
Благодаря ти пак
дано се изпълни желанието ти
- явор
- Летописец Виртуоз
Класиране.......Програма........Желание........Студент/Курсист
1......................Право..............1.....................Студент
БАЛ
Класиране.......Програма........Максимален........Минимален.........Моят
1......................Право..............825.....................637......................770
Сега остана и в СУ да ме приемат Право
1......................Право..............1.....................Студент
БАЛ
Класиране.......Програма........Максимален........Минимален.........Моят
1......................Право..............825.....................637......................770
Сега остана и в СУ да ме приемат Право
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Добре де за да се запишеш в НБУ-то трябва да си платиш таксата, а пък стипендиите ги обявяват чак края на август! Това какво значи че ако съм се класирал за стипендия ще ми върнат парите от таксата ли? Много се надявам все пак да взема стипендия бала ми е 805! Ама много кофти са го измислили сега не знам дали да се запиша или не! Ако реша да се запиша там ще си загубя местата в другите университети, а пък не съм сигурен че ще ми дадат стипендия.