Повишителен изпит
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Повишителен изпит
Някой ходил ли е на повишителен изпит. Или поне някой да ми каже малко инфо за него- кой да питам, къде да отида...
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
в канцеларията на факултета, казваш че искаш индивидуален протокол за повишителен, приготви си 20 кинта, освен това тр д аси сигурна че преподавателя разрешава повишителни, при нас (ЮФ) има хора които не дават да се явяваш ако не си скъсан, освен това бъди предупредена, че каквото изкараш на повишителния, това ти пишат, дори да е по-ниска оценка от първоначалната
- united_colors
- От дъжд на вятър
Сигурно не ми е станала ясно нищо от онази тема... Особено дискусията за Актавис...Crematory написа:темата е дори със същото заглавие. Не е толкова трудно да скролнеш надолу или да пуснеш една търсачка...
Искам повишителен защото се скъсах да уча, за да получа 3 и то на любимият ми предмет през семестъра! Няма да стане, ще се боря за своето си! Само да ми кажете като отида с индивидуален протокол сама ли се явявам на изпита или с хората, дето отиват на поправка?
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
юнайтед, обикновено сте всички накуп, и ако е устен обикновено повишаващите минават последни... но може и обратното ...колко ясно отговарям.... първо опитай да се свържеш с преподаватела, после ходи в канцеларията и ги разпитай, индивидуален протокол означава че не се явяваш на редовен изпит с целия курс, а на своя глава, иначе не си сама 
- united_colors
- От дъжд на вятър
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
- united_colors
- От дъжд на вятър
А ти какво учиш?~ Sarcana ~ написа:Бълг. филология е чудесна специалност. ЛТЗ-то и на мен ми беше мн любимо - независимо от преподавателя, защото материалът е мн интересен. Поздрави : )
ЛТЗ-то наистина е много интересно, едно от малкото интересни неща в 1ви курс
Надявам се да нямам и по него 3, както по антична
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
- united_colors
- От дъжд на вятър
Скучно им е ЛТЗ-то~ Sarcana ~ написа:Няма да имаш: ) Но си е тежка специалност БФ-то, спор няма. Много изпити имате.
Нормално е колегите ти да им е скучно бтв. Повечето, които са влезли с желание, са там заради литературата, а доколкото знам, се учи повече след 2-ри курс.
Аз съм журналистика: )
Повече се кефели на езиковедските предмети
Както и да е... отклоних се от темата...
- united_colors
- От дъжд на вятър
-
mangasarka
- В началото бе словото