1-во класиране - УСЛОВИЯ!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Не ти трябва никъде повече.
Изображение
the_golden_whistle
В началото бе словото

Мнение от the_golden_whistle »

Трябва ти, ако искаш да си видиш някой изпит - с картонче и лична карта се идентифицират писмени работи. Иначе май за друго не ти трябва.
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

В някои Университети искали и Медицинско при записване ... и от психолог някакви документи, че си "нормален" :shock: Сигурно ли е, че в СУ не искат такива неща :?:
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Е то нали половинат трябва да отпаднат, след кандидатстването в СУ нормален никой не е останал
Аватар
flower
В началото бе словото

Мнение от flower »

A може ли да попитам за близнаци има ли намаление на таксите за една от двете :lol:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Абе не знам дали му е тук мястото, но да питам ->

При подаване на документи или при записване иска ли се удостоверение от психодиспансера...понеже чух ,че в някои унита изискват :roll:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

jantex написа:Абе не знам дали му е тук мястото, но да питам ->

При подаване на документи или при записване иска ли се удостоверение от психодиспансера...понеже чух ,че в някои унита изискват :roll:
и аз това питах малко по-нагоре :roll:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Сега видях, извинявам се ! :oops:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
GroysmaN
В началото бе словото

Мнение от GroysmaN »

Ако ти поискат може да ги наругаеш с аргумента "Ми защо не го упоменахте в справочника,бе колеги!!!" Щом не го пишат,да са го написали.Иначе медицинско се иска за техническите университети-така разбрах аз.А бележка от психото може би не са въвели,защото сами биха попаднали под ударите на подобен параграф :)
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Небходими документи за записване:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява във факултетната канцелария до края на следването.
2. Лична карта.
3. Военна книжка или удостоверение за предстоящо уволнение от армията (за приетите в задочната форма на обучение).
4. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
5. Комплект документи за новоприети студенти (по образец).
6. Квитанция за платена такса за обучение.
6.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса.
6.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.

Никъде не пише медицинско, така че...не ви трябва ;)
Аватар
Gery'LM
В началото бе словото

Мнение от Gery'LM »

Здравейте.Значи искам да попитам нещо относно принципа,на който се извършват класиранията.
Вярно ли е че на първо класиране те приемат в специалност,за която ти стига балът,независимо от реда на желание или те приемат само ако балът ти стига за специалността,посочена като първо желание?
Ще се радвам,ако някой ми каже как дествително стоят нещата. :D
Напоследък чувам много различни мнения по въпроса и не знам на кого да вярвам. :(
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Приемат те в специалност, за която ти стига балът и която си посочил/а най-напред в желанията. Тоест - ако ти стига балът за 3то и 4то желание, си приет/а трето :)
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

sunbreeze написа:Небходими документи за записване:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява във факултетната канцелария до края на следването.
2. Лична карта.
3. Военна книжка или удостоверение за предстоящо уволнение от армията (за приетите в задочната форма на обучение).
4. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
5. Комплект документи за новоприети студенти (по образец).
6. Квитанция за платена такса за обучение.
6.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса.
6.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.

Никъде не пише медицинско, така че...не ви трябва ;)
То и на Техническия не пише, но към документите за подаване има и мидицинско, което трябва да се попълни. Аз да попитам, тия документи за новоприети студенти продават ли се вече и къде?
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Трябва да ги има в книжарницата на СУ.
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
GroysmaN
В началото бе словото

Мнение от GroysmaN »

Къде се записваш? Във факултета,в който си приет нали.И къде плащаш таксата за семестъра?На място,нали?Моля за отговор и извинение,ако повтарям вече зададен въпрос. 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”