по-лесно

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

codename
В началото бе словото

Мнение от codename »

Crematory написа:Ако разделим Студенти по факултети, скролването на форума ще стане като четенето на египетски папирус...И без това и сега е твърде дълъг... :roll:
e как пък ще стане твърде дълъг, ами форумс.дата.бг дето е най посещавания форум в българия има мисля около 100 000 регистирани и близио 1 000 000 мнения и какво той дане би да е дълъг за скролиране всми няма нищо лошо в това, а е относно исказването на някой "ами нека да е по -трудно" ами типчно БГ мислене, хайде сичко да го напраим макс трудно че нали сме много умните, ама май никак ни няма в практичността, чета аз учебници по ДИС и ЛА АГ, написани са страхотно напрао пълна каша тряя да го прочетеш 10 пъти за да зацепиш нещата , чета ДИС на англииски в нета или на ПДФ учебници , е наречете ги прости американците, може да е обяснено като за идиоти но от едно прочитане и си го запомнил за цял живот, мн по практично е по-дяволите,

СУ има нужда от много реформи...

едит: Да не говорим за сайта, колко е зле цялата навигация (казвам го като занимаващ се с уеб дизайн и php програмиране ) сайта има нужда от основен ремонт, направо СУ има нужда от нов сайт, неможе уважаващ себе си университет който претендира че обучава качествени програмисти, в 'елитните' си компютърни специалности , да има аматьорски сайт, сеедно писан от някой средношколник... еми неможе
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

За сайта на СУ не знам, но за форума мисля, че си е съвсем добре да не е по факултети. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”