Въпрос относно www.fmi.uni-sofia.bg

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
lamemaster.

Въпрос относно www.fmi.uni-sofia.bg

Мнение от lamemaster. »

Студент сам 1-ва година във ФИМ на СУ разглеждах http://www.fmi.uni-sofia.bg виждам че там има логин изискващ усернаме и пас, не не ми стана ясно за каквое необходим. За връзка към нова информация предлагана от сайта или за емейл account. Също не успях да видя къде и как мога да се регистрирам и аз самия. Ще съм благодарен ако някои може да ми поясни всичко това:)
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

ами първокърсниците като нас трябвало да почкат началото на годината.. и ще ни адд-нат така да се каже :D
Аватар
Qwerty
В началото бе словото

Мнение от Qwerty »

kolegi :lol: az razbrah che username e fn12345 kudeto 12345 e fakultetniq nomer a puk pass-a e bashtinoto ime
vie kakva specialnost ste? :)
real eyes realize real lies
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

Qwerty бе някой май те е излъгал..пробвах ама не стана :o виж тая тема http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=196

иначе колега аз сам в Компютърни Науки :D а ти :?:
Аватар
Qwerty
В началото бе словото

Мнение от Qwerty »

mi na men mi kazaha che i minalata godina imalo problemi no posle gi opravili i sigurno shte stane po nqkoe vreme .. neshto takova pishe i v link-a deto go davash
inache az sum si chista informatika
real eyes realize real lies
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

qwno ne ste widqli w drugiq forum..dokolkoto razbrah, kogato zapochne godinata togawa shte wi registrirat..
:)
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

Qwerty добре колега :wink:
Elly аз видях другата тема :wink: даже и линк съм дал.. ама lamemaster не я беше скивал :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”