баловете тази година-по-ниски или по-високи как мислите

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

а почти всички мои бивши съученици са във ФМИ. учат заедно, работят заедно... какво да ти кажа...НПМГ
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

абе, Лени, тая година, бе :)

защо иначе ще ти го давам за пример :wink:

зависи от човека персонално. свестни хора винаги ще има. ще има и тъпи зубъри. заради това баловете драстично няма да падат. туйто ;)
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

DS написа:абе, Лени, тая година, бе :)

защо иначе ще ти го давам за пример :wink:

зависи от човека персонално. свестни хора винаги ще има. ще има и тъпи зубъри. заради това баловете драстично няма да падат. туйто ;)
за ТУ не може въобще да говорим. там изпита..... виж само колко 6.00 има. а в СУ все още не е излязло класирането. затова не ми казвай, че са влязли. все още не е факт. независимо, че определено винаги има 6-ци и ако повечето ти познати се справят добре с изпитите... браво на тях. значи имаш късмет читави хора да са около теб
Последно промяна от leni на 01 Авг 2006, 11:13, променено общо 1 път.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

за това спор нЕма, издънки като мен рЕдко има у село. :wink:

айде, аз излизам от темата, че нещо почнахме да се повтаряме :)
Аватар
siseto
В началото бе словото

Мнение от siseto »

наистина се надявам баловете да паднат....иначе трябва да чакаме догодина.аз кандидатствах с БЕЛ и имам 3.25 :roll: като цяло балът ми е 21.75.имам ли някакъв шанс дори за бълг.филология :roll: :roll: :roll:
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

Знам едно - ако Баловете за Стопанско Управление/Икономика с английски език са по-високи от 30.66, значи горя като факла ...

Не ми се учи в УНСС :( :(
Аватар
siseto
В началото бе словото

Мнение от siseto »

Bludgeon написа:Знам едно - ако Баловете за Стопанско Управление/Икономика с английски език са по-високи от 30.66, значи горя като факла ...

Не ми се учи в УНСС :( :(
еми виж от миналата година :)
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

siseto написа: виж от миналата година :)
Видях, от последните 5 години само веднъж балът е бил по-висок от сегашния ми .... но това не е никаква гаранция! Особено със сравнително лесните изпити по математика (леле, как ме е яд за предварителния ... 40 стотни по-ниско за глупави грешки ...)
Аватар
siseto
В началото бе словото

Мнение от siseto »

нищо не се знае.не се ядосваи за минали неща.споко ще влезеш това което искаш :lol:
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

Не че да ви плаша, ама в СУ специално при кандидатстванеията с литература и история с по-малко от 4.20 само някакви педагогики може да се дореди човек, или най-много до някоя история и география на трето класиране.
Аватар
siseto
В началото бе словото

Мнение от siseto »

хахахахах педагогика хаахах да съм мислила на време.правих се на много важна че все няма да се стигне да тука ама....имам 3.25 хахах направо...излизам зад СУ.това ще ми стигне за кандила и свещи в семинарията :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”