1-во класиране - УСЛОВИЯ!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
the_golden_whistle
- В началото бе словото
Ако ти поискат може да ги наругаеш с аргумента "Ми защо не го упоменахте в справочника,бе колеги!!!" Щом не го пишат,да са го написали.Иначе медицинско се иска за техническите университети-така разбрах аз.А бележка от психото може би не са въвели,защото сами биха попаднали под ударите на подобен параграф 
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Небходими документи за записване:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява във факултетната канцелария до края на следването.
2. Лична карта.
3. Военна книжка или удостоверение за предстоящо уволнение от армията (за приетите в задочната форма на обучение).
4. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
5. Комплект документи за новоприети студенти (по образец).
6. Квитанция за платена такса за обучение.
6.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса.
6.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.
Никъде не пише медицинско, така че...не ви трябва
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява във факултетната канцелария до края на следването.
2. Лична карта.
3. Военна книжка или удостоверение за предстоящо уволнение от армията (за приетите в задочната форма на обучение).
6.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса.
6.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.
Здравейте.Значи искам да попитам нещо относно принципа,на който се извършват класиранията.
Вярно ли е че на първо класиране те приемат в специалност,за която ти стига балът,независимо от реда на желание или те приемат само ако балът ти стига за специалността,посочена като първо желание?
Ще се радвам,ако някой ми каже как дествително стоят нещата.
Напоследък чувам много различни мнения по въпроса и не знам на кого да вярвам.
Вярно ли е че на първо класиране те приемат в специалност,за която ти стига балът,независимо от реда на желание или те приемат само ако балът ти стига за специалността,посочена като първо желание?
Ще се радвам,ако някой ми каже как дествително стоят нещата.
Напоследък чувам много различни мнения по въпроса и не знам на кого да вярвам.
То и на Техническия не пише, но към документите за подаване има и мидицинско, което трябва да се попълни. Аз да попитам, тия документи за новоприети студенти продават ли се вече и къде?sunbreeze написа:Небходими документи за записване:
2. Лична карта.