Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
я сега кажете за тея пусти балове има ли някаква вероятност тази година малко да паднад,не че миналата година са били чак толкова високи ама друго си е дори мъничка разлийка вие какво ще кажете
Наистина кво мислите за правото.При мъжете по-специално Аз мисля, че няма да паднаД, но пък едва ли ще се дигнаД кой знае колко.Как мислите кандидат прависти
leni, това е глупост, моето момиче. принципно съм съгласен с теб, за випуските, обаче това на баловете (ако няма промени в цялата система дотогава) ще се оптрази минимум след 5-10 години
Аз също много се надявам да паднат поне малко и особено този за правото.Надявам се че Далчев ще помогне затова.Но пък другото хубаво е че броя на местата за правото е по-висок отколкото миналата година.
Хмм за повечето специалности предполагам че ще останат горе долу същите, нямам големи наблюдения, но с математика определено ще се вдигнат! Както е в техническия - стопанско урпавление е с най-висок минимален бал - 29.75!!
Определено всичко зависи от оценките от изпита по история - падна се хубава тема и може би оттам ще се вдигнат оценките. Не съм забелязала такава тенденция всяка година да са по-ниски баловете. По-скоро миналата година са били по-високи от баловете през предишните години.
DS написа:leni, това е глупост, моето момиче. принципно съм съгласен с теб, за випуските, обаче това на баловете (ако няма промени в цялата система дотогава) ще се оптрази минимум след 5-10 години
лошото е, че направиха по математика изпита по-лесен и не се вижда разликата. защото тези, които завършиха с мен преди 2 години знаеха много повече и подготовката им беше много по- добра. а нали виждам и сестра ми, която сега кандидатства и приятелите й, която е паралелка математика. и другата ми сестра, която другата година завършва не е по-добре.
e, aко ще базираме тези на personal experience, аз пък имам точно 6 човека близки приятели, които влязоха в топ специалностите на СУ и ТУ с математика. единият имаше 6.00