Ювентус, Лацио и Фиорентина изхвърчат от Сериа А

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Vaskes написа:А Рома въобще не виждам къде ги пишеш :)
Анатема! :twisted:

Ще видите всички, като се развихрят вълците.. Толкова прекрасен отбор не заслужава да има толкова малко титли, а сега шансът си е бетер от златен! :)
Аватар
Capriciosa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Capriciosa »

Boromir написа:Геле, хвърли ме в музиката... Аз обаче знам кой може да ти отговори, стига тя да чете понякога щуротиите из форума. Дерзайте, колежке :wink:
Как да устои човек на тоя призив:) Геле, в Италия е като при нас –има апелативни съдилища и ВКС,обаче май няма да има нови обжалвания, първо защото е твърде късно,второ,защото няма особени шансове за успех.Повече от това няма да намалят наказанията.Само за Милан съм 100%сигурна,че няма да обжалват, още повече,че вече УЕФА ги допусна в Шампионската лига!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Ако ще и да отидат в СЕРИЯ ЦЕ 1,ние,феновете на Ювентус ще сме винаги с отбора си!ФОРЦА БИАНКОНЕРИ !!!!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Право думаш,баце.И аз съм миланист,ама отбора тази година пак нищо не направи на трансферния пазар (е то има време де) и незнам какво да очаквам.Последният сезон бе много слаб. :roll:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Пич,няма да се впускам в безумни спорове с теб,но ти викаш,че било лесно да се бият Бреша и Реджина.Щом МИЛАН са вечно втори в Италия с доста точки разлика значи се дънят срещу споменатите от теб отбори.Признавам,че ме удари в слабото място с шестте титли на Милан,защото наистина е болезнено,че Юве имат две титли от седем изиграни финала,но това е футболът.Освен това има и нещо друго.Шампионската лига или както се казваше преди - КЕШ е турнир,който се играе на разменено гостуване и не се изисква периодича игра.не забравяй колко прекъсвания има м/у мачовете.Докато СЕРИЯ А си тече ли тече.Както и да е,аз те уважавам,щото си фен на италианския футбол.Предполагам и на националния отбор на Италия,за това честита ти световна титла,макар и на повече от едномесечна патерица !
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Кога пък Милан са вечно втори,с много точки разлика,кви са тез аномалий ?! Мани последните 3 сезона,когато Юве си купуваше мачовете,ол райт ?! А и още нещо,по-ценно и по-сладко нещо от това да си носител на ШЛ няма !! А Милан всяка година играе най-малкото полуфинал . Калчото отдавна отстъпва по класа на редица първенства !!! :? :wink:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Нека не задълбаваме как росонерите се промъкват напред в Шл.С гол от засада или някоя дузпичка в 94-тата минута.А относно престижа на Калчото и Серия А,смятам че те имат еднаква стойност за феновете на които и да е италиански клуб.Защото феновете се интересуват от отбора си,а Шл е машина за пари.истинските фенове не се интересуват дали тимът им е беден или богат.А колкото до уредените мачове,приятелю Милан не падат по-долу от Юве и ти го знаеш перфектно.Много странно как всичко излезе наяве след като Берлускони падна от власт???
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Казах ти,че няма да споря по простата причина,че никога няма да приключим започнатото.А по въпроса за ИНТЕР - съмнявам се страшно много,защото те са си неудачници.Ако ще и бразилският национален отбор да отиде да играе в ИНТЕР пак няма да се докопат до скудетото.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”