Night_Wolf , suglasen sum za demonstraciata i poneje po princip ne vqrvam predi da vidq neshto [ne che sum skeptik nqkuv ama kude sa izvunzemnite? iskam da gi vidq! ] shte dam nqkakvi danni za 3ma poznati shtoto taka shte se namali veroqtnostta da ucelish neshto. dori i 50% da izkarash shte povqrvam che tva e vqrno i vaji znachi eto malko danni
Night_Wolf и аз искам да ми кажеш какъв ми е характера примерно
Анислав 30.05.1985
не вярвам на тия от вестниците.. не мога и да си представя как всички хора родени в даден период от 30 дена.. могат в този ден да спечелят пари примерно.. дано ти да предложиш нещо по-добро
Надя,до известна степен майка ти наистина ти е определила характера, ако не е изчакала да се родиш нормално. Но пък това зависи от много неща така че не се притеснявай.
Към Qwerty и Анислав. Нямам нищо против,но ще се наложи да почакате малко. Утре отивам в София да потвърдя желанието си да живея на общежитие и няма да мога да посетя форума цял ден. А пък в неделя може да нямам време(все пак трябва да препиша инфото на ПСто,нямам го на харда,а на книга). Но не се притеснявайте,няма да ви вържа тенекия. Най-късно в понеделник ще ви дам инфото. Най-вероятно на ЛС или пък ако искате тук, вие кажете. Пък после ще можете да си кажете мнението.
Night_Wolf ами няма проблем, че ще се забавиш..аз чакам с нетърпение ако искаш резултатите ги дай тук .. да ги коментираме дружно или на ЛС .. както прециниш мен не ме бърка
men ne mi puka osobeno poneje to ne moje da ima koi znae kakvo lichno neshto.. puk i ot 3mata koito sum napisal az ne figuriram v listata taka che no problems. shte padne smqh.. may be
hey, fenove na fig. purzalqne, i az se prisuedinqvam kum grupovoto purzalqne
otkoga se kanq da ida, ama ne se re6avam, vse si mislq 4e 6te se ubiq ili 6te si izlqza ottam sud s4upeni krainici
Hi! Съжалявам че ви накарах да ме чакате толкова много, ама съм доста заета напоследък. Тая седмица трябва да си стягам багажа пък и да направя доста работи за последен път като например да се нагледам на видео и телевизия,че няма да имам такива екстри в студентски град. Та ако позачезна заради това ще да е. За нумерологията няма проблем да постна нещата тук. Обаче по един анализ на всеки т.е. на Qwerty ще му препиша анализа само за един от тримата му приятели, защото ако трябва да препиша и за другите двама ще осъмна пред ПСто и тогава ще трябва да ме черпите не с чаша без мехурчета ами с едно кафе.
Много поздрави на moonlight! Радвам се,че се присъедини към груповото обучение по фигурно падане като начало.
Почвам с Любомир, приятеля на Qwerty.Уточнявам,че това което съм изчислила е анализ на името(ключ)и на рожденната дата(рожденна пътека).Анализа на рожденната дата е взет от Ръководство по нумерология за родители и да не се учудвате ако пише деца на много места. Отнася се еднакво добре и за хора на нашата възраст.
Любомир
Ключ 7
Ключ 7 е вибрация на даровитостта.Човек,чието име е под нейно влияние,е чувствителен и интуитивен. Той често притежава таланти,натрупани знания и умения от предишни превъплъщения и по-лесно от останалите хора си спомня това. Има големи възможности за изследване,проучване и задълбочен анализ. Индивидуалист, целенасочен,с изразена способност да се съсредоточава върху определена сфера от знанието,той предпочита специализацията, усъвършенстването в определена област.
Човекът с вибрация на името 7 има нужда от повече уединение. Когато може да избира,предпочита компанията на самия себе си, тишината и спокойствието далеч от светската суета. Общо взето не чуства липсата на комфорт и удобства и ако се налага може да води твърде аскетичен живот. Той е с подчертана духовна нагласа и трудно се справя с ежедневните битови проблеми.
Ключ 7 не е материалист,но реализацията на талантите му рядко го изправя пред сериозни финансови затруднения. Понякога не му достига дипломатичност в отношенията с околните.Твърде прозорлив, и тъй като е наясно с човешката природа, той трудно приема слабостите у другите,невежеството и посредсвеността. Често много директен в отношенията и дистанциран от колективното мнение, той е майстор в създаването на лични врагове.
Хората с ключ 7 с успех се реализират в професии,където талантът е от първостепенно значение-артисти,певци, композитори,режисьори, поети, писатели, художници, архитекти, водещи на радио и теле предавания, икономически експерти и политолози, компютърни специалисти, следователи, лечители, психолози...
По-силно се подчертават качествата на ключ 7, ако рожденото слънце е в знаците Риби, Стрелец, Рак,Скорпион, Дева,когато календарният ден е 7,16, 25, или денят от седмицата е понеделник.