Може пък и да е билIce_Spirit написа:Ти да не би да си бил там,че да знаеш
В кой град извън България бихте искали да живеете?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
сигурно е така, но все пак друго е човек сам да отиде и да се убеди колко е безсмислено, примерноCrematory написа:от личен опит - няма нищо особено да изтървеш, ако не отидеш...inaccessibility написа:от евопейските най-много Париж,
иначе наистина свикнал съм някак си в България... ако човек се мести, трява да привиква към съвсем различни условия и хора, което никак не е лесно...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Vaitape - или ъъъ "столицата" на Бора - Бора. Намира се на източния бряг на острова, точно срещу главния път навътре в лагуната. Самия остров е действащ вулкан
Kuala Lumpur - най-голям град на Малайзия:) Невероятно многолик град, подобно на повечето мегаполиси съчетава абсолютната мизерия с безбожния разкоша... а и съм чувала, че храната си я бива:)

Palermo, Sicily - мафия, пица, Средиземно море и романтика:) какво повече и трябва на една романтична душа като мен?
всъщност това са градовете в които бих останала по-дълго... на практика ми се иска да пътувам, да пътешешствам през целия си живот... преди това това обаче трябва да стана безбожно богата... което не виждам как ще стане, особено с моя зверски мързел... бали го, мечтите поне са безплатни:)
Kuala Lumpur - най-голям град на Малайзия:) Невероятно многолик град, подобно на повечето мегаполиси съчетава абсолютната мизерия с безбожния разкоша... а и съм чувала, че храната си я бива:)

Palermo, Sicily - мафия, пица, Средиземно море и романтика:) какво повече и трябва на една романтична душа като мен?
всъщност това са градовете в които бих останала по-дълго... на практика ми се иска да пътувам, да пътешешствам през целия си живот... преди това това обаче трябва да стана безбожно богата... което не виждам как ще стане, особено с моя зверски мързел... бали го, мечтите поне са безплатни:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Capitan Clegg
- В началото бе словото
ДаНаско написа:Те за тва са сега на тоя хал. Всъщност...барутът не беше ли открит в Китай?
http://en.wikipedia.org/wiki/Gunpowder
Иначе аз в никакъв град не бих живял. Един самотен остров в тихия океан ме устройва идеално.