История на България - Темата
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- ra4e^f
- Форумно зомби
Не мога да си избера фаворит!!! Всички те са...кое от кое по-неграмотно или пък пълни глупости..ама те от-до са глупости,така че...duffduff написа:http://vobg.net/article.php?id=17265&category=22

- BloodstonE
- В началото бе словото
duffduff написа:http://vobg.net/article.php?id=17265&category=22
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ми човекът дето го е написал си няма никаква представа от историческа теология. А когато не разбираш нещо, не пишеш по въпроса за да не ти публикуват бисерите.явор написа:А аз не разбрах кое е смешното в това:
На мен ми изглежда съвсем правилно, но пък... все пак аз не съм специалист.Ханът е медиатор между небето и земята.
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз на пръв поглед не успях да хвана грешността му, но се замисли между земята и небето ли медиира ханът или между хората и божеството?
Сигурен съм, че не малък е делът на бисерите, родени благодарение на усилието на преподавателите от частните уроци или хиляди книжки, бълвани като лелеение по ИСТИНСКАТА история.
eg:

Еми, за жалост и аз не откривам свои творения. Чудно ми е дали плащат на проверителите нещо допълнително, за да си играят да вадят и после да оповестяват подобни писания.
Сигурен съм, че не малък е делът на бисерите, родени благодарение на усилието на преподавателите от частните уроци или хиляди книжки, бълвани като лелеение по ИСТИНСКАТА история.
eg:
Това ми звучи доста познато, да не кажа, че като отгърна една популярна книжка ще се натъкна на същото мотамо. Явно академиците проверители обичат да си изваждат своите собствени бисери - или тези на колегите си!Създаването на българската държава води до съхраняването на славянството като цяло, тъй като младата държава става обединителен център на всички славяни.
...
Създаването на българската държава има общославянско, общоевропейско и общочовешко значение.
Еми, за жалост и аз не откривам свои творения. Чудно ми е дали плащат на проверителите нещо допълнително, за да си играят да вадят и после да оповестяват подобни писания.
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"