Едното няма нищо общо с другото. За големия трафик можеш да се сърдиш на проектанта на улиците, на кмета, на областния управител, на шофьорите-джигити, на знайни и незнайни шОферчета, които имат книжка от 2 месеца, но и до бакалията не ходят пеша...Crematory написа:Ако ще ми вдигат билета, поне да няма задръствания и да не чакаме 280 по 45 минути?!?!?!?!
Градски транспорт - ?!?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Съжалявам за забавянето на информацията!
Имаше такава среща.
Утре ще публикувам целият протокол от срещата със Столична община.
Участваха следните лица:
- Велизар Стоилов - зам. кмет по транспорта
- Венцеслав Дуделенски - кмет на район Студентски град
- Никола Костов - изпълнителен директор на СКГТ
Бойко Борисов не пожела да дойде!
Утре ще имате пълната информация.
п.п.
Казаха, че картите няма да се увеличат, но тактично не потвърдиха нищо..
Интересното утре...
Имаше такава среща.
Утре ще публикувам целият протокол от срещата със Столична община.
Участваха следните лица:
- Велизар Стоилов - зам. кмет по транспорта
- Венцеслав Дуделенски - кмет на район Студентски град
- Никола Костов - изпълнителен директор на СКГТ
Бойко Борисов не пожела да дойде!
Утре ще имате пълната информация.
п.п.
Казаха, че картите няма да се увеличат, но тактично не потвърдиха нищо..
Интересното утре...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Joyride
- Пишеща машина
ами.. нещата в общи линии се свеждат до 2 неща - 1 .няма пари => лошо качество , или 2. лошо е качеството => за какво да си давам парите .. не знам високи ли са или не цените, но знам ,че и да се увеличават е все едно -с тях няма да се подобри пътуването. според мен трябва държавата да вземе някакъв .. заем ?! (нали е бедна) и да поднови транспорта и да се наслагат контроли във всеки тролей,рейс,трамвай ,тн. и който чупи, цапа ,или не си дупчи билетче да му се чупят ръцете
иначе колкото и да вдигат цените няма да могат да отделят от тях и да се осмисли плащането на билетчетата. . . 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
по принцип увеличението се налага поради посвъпването на горивата и поради загубите на самото дружество на градския транспорт...
не съм "ЗА" поскъпването, едва ли някой може да е за увеличението, ако ще му се налага да плаща от собствения си джоб за него, но усповията го изискват
друг е въпросът, че трябва да има специални преференции за студентите и учащите - абсолютно против съм, ако се увеличат абонаментните карти за студенти!...
не съм "ЗА" поскъпването, едва ли някой може да е за увеличението, ако ще му се налага да плаща от собствения си джоб за него, но усповията го изискват
друг е въпросът, че трябва да има специални преференции за студентите и учащите - абсолютно против съм, ако се увеличат абонаментните карти за студенти!...
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не съм много сигурен, но не ги ли приемат в централния офис на СКГТ? Някъде на Мария Луиза беше. Ако искаш, поразпитай и из форума на СКГТ (http://www.skgt-bg.com).
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Скоро си правих карта и цените си стоят..засега.inaccessibility написа:друг е въпросът, че трябва да има специални преференции за студентите и учащите - абсолютно против съм, ако се увеличат абонаментните карти за студенти!...
С билети от нас до СУ и обратно (1 ден) е колкото еднопосочен студентски билет за влака до Пловдив
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти