МАГИСТРАТУРИ
Re: МАГИСТРАТУРИ
Ako мoже и на мен
Някой знае ли дали 1 курс магистри ще имаме право да кандидатстваме за стипендии за зимния семестър? Имам спомен, че бакалаврите 1 курс кандидатстват след 1 семестър, но все пак да питам??
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Доколкото знам не могат магистри да кандидатстват за стипендия по време на 1 си семестър. 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Както при бакалаврите е - не можеш да кандидатстваш за зимния семестър на първи курс.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Някой знае ли откъде можеш да си вземеш дипломата, ако не си ходил на церемонията по връчването?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми от инспекторката.... така мисля 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
ivankapetrova
- В началото бе словото
Здравейте колеги,
Някой има ли информация за специалността бизнес администрация за неспециалисти?
Мерси!
Някой има ли информация за специалността бизнес администрация за неспециалисти?
Мерси!
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
да, ако пък въпросът стане по-целенасочен...
предполагам, че очакваш нещо по-повърхностно като отговор в тази тема...
виж учебните планове! замисли се дали искаш да учиш подобни неща (ако си филолог и/или не си пипвала математика последните 7-8 години - може тя да ти дойде в повече...)
разбира се, може да си прекалено умна и да ти е скучно в тази специалност (едно време бяха две специалности в направление бизнес администрация, но явно си ги проверила и от тази година е една...)
Извинявай, отваряла ли си сайта на факултета, търсейки информация, или може би предполагаш, че човекът, който би ти отговорил, ще има същите изходни позиции, очаквания и желания като теб? Доколко зависи изборът ти да кандидатстваш от мнението на потенциално писал тук индивид? Все пак всяко правило си има изключение, а надали ще получиш достатъчно мнения, за да си изясниш кое е правилото...
Благодаря и аз!
П.П. Съжалявам, ако звучи леко грубо.
предполагам, че очакваш нещо по-повърхностно като отговор в тази тема...
виж учебните планове! замисли се дали искаш да учиш подобни неща (ако си филолог и/или не си пипвала математика последните 7-8 години - може тя да ти дойде в повече...)
разбира се, може да си прекалено умна и да ти е скучно в тази специалност (едно време бяха две специалности в направление бизнес администрация, но явно си ги проверила и от тази година е една...)
Извинявай, отваряла ли си сайта на факултета, търсейки информация, или може би предполагаш, че човекът, който би ти отговорил, ще има същите изходни позиции, очаквания и желания като теб? Доколко зависи изборът ти да кандидатстваш от мнението на потенциално писал тук индивид? Все пак всяко правило си има изключение, а надали ще получиш достатъчно мнения, за да си изясниш кое е правилото...
Благодаря и аз!
П.П. Съжалявам, ако звучи леко грубо.
( :......Blog...... : )
Някой знае ли дали има проблем да кандидатствам за специалност "Защита на информацията в компютърните системи и мрежи" при положение, че съм завършил бакалавър в съвсем друг факултет? 
А всъщност има ли дата за теста?
А всъщност има ли дата за теста?
-
wax_girl
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: семестриално завършил
Здравейте!
Завършила съм специалност "Туризъм" и се интересувам от магистърските програми - "Методика на чуждоезиковото обучение" и "Конферентен превод" с английски език. И тъй като няма инфо в сайта, някой знае ли дали мога да кандидатствам за тези програми или са само за филолози? И някой знае ли горе-долу кога излиза информация за записване и т.н.?
Благодаря предварително.
Завършила съм специалност "Туризъм" и се интересувам от магистърските програми - "Методика на чуждоезиковото обучение" и "Конферентен превод" с английски език. И тъй като няма инфо в сайта, някой знае ли дали мога да кандидатствам за тези програми или са само за филолози? И някой знае ли горе-долу кога излиза информация за записване и т.н.?
Благодаря предварително.
Някой знае ли кога ще бъде публикувано класирането?
-
ФулХаус
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
Здравейте!
Има ли изискване да се е посещавал спорт през обучението за бакалавър, за да може да се запише магистратура?
В моята специалност спортът не е задължителен и не ходя, но искам да знам трябва ли да имам някакви посещения, и ако трябва колко курса, за да имам право да специализирам. Интересуват ме магистратурите в СУ, не питам за университет в чужбина.
В моята специалност спортът не е задължителен и не ходя, но искам да знам трябва ли да имам някакви посещения, и ако трябва колко курса, за да имам право да специализирам. Интересуват ме магистратурите в СУ, не питам за университет в чужбина.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Не е задължителен. Не съм ходила на никакъв спорт през бакалавърската степен в СУ и после успешно се записах в магистратура пак там. Нямаше проблем.
I wanna fall from the stars straight into your arms